Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρεμιέρα με νίκη της ΑΕΚ Νέου Πύργου επί του Πανηλιακού (VIDEO & Φωτορεπορτάζ)


Πρώτη αγωνιστική χθες για την Γ΄ Κατηγορία της Εύβοιας και η νέα ομάδα που κατέβασε στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά το χωριό των Ηλίων, ο Πανηλιακός, έχασε από την ΑΕΚ Νέου Πύργου, με τελικό αποτέλεσμα 1 – 3.

Η ομάδα των Ηλίων έδειξε καλό πρόσωπο στην πρώτη της εμφάνιση αν και σίγουρα χρειάζεται δουλειά ακόμα και φυσικά προπόνηση.


Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό από αρχής και κράτησε το ενδιαφέρον του μέχρι και τέλος, με αρκετούς φιλάθλους να παρακολουθούν από την νέα κερκίδα του γηπέδου των Λουτρών Αιδηψού.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους στο 15΄ όταν ο Σταθαράς σούταρε από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυνομένων και απομακρύνθηκε.

Λίγο μετά το πρώτο μισάωρο, στο 36΄ συγκεκριμένα, υπήρξε μια κακή στιγμή για την άμυνα του Πανηλιακού την οποία εκμεταλλεύτηκε έξυπνα ο Παπαθανασίου κλέβοντας και πλασάροντας άνοιξε  το σκορ, 0 – 1.

Στο 39΄  η προβολή του Ταφραλή δεν πρόλαβε την μπλαλα μπροστά στην εστία του Κομποθανάση, χάνοντας την ευκαιρία για ισοφάριση.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο των κινήσεων, όπως είχε και στο πρώτο,  και με το καλημέρα σχεδόν, στο 47΄,  ο Παπαθανασίου σουτάρει για το παραθυράκι του Μπουροδήμου, που όμως με εύστοχη εκτίναξη ο προρτιέρε έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 58΄ ο Καπλάνης με απ΄ ευθείας εκτέλεση κόρνερ βρήκε τα δίχτυα του Κομποθανάση, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια και έγινε ο πρώτος παίκτης της ομάδας (ιστορικά) που πέτυχε το πρώτο της γκολ, 1-1.

Όμως η ΑΕΚ Νέου Πύργου αντέδρασε, δείχνοντας πως ήθελε τη νίκη και επιτίθεται με τον Γιάννη Ντέντη που μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει για γκολ αλλά ο Μπουροδήμος διώχνει και η μπάλα φτάνει στον Βαγγέλη Γοργομάτη στο  όριο της περιοχής, που με δυνατό σουτ έκανε το 1 – 2, δίνοντας και πάλι κεφάλι στους φιλοξενούμενους.

Στο 73΄ ο Παπαθανασίου κερδίζει πέναλτι αφού ανατράπηκε στη μικρή περιοχή και ο Γιάννης Ντέντης το εκτελεί εύστοχα, διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 3.

Παίκτης της ημέρας ο Παπαθανασίου της ΑΕΚ Νέου Πύργου...





Πανηλιακός: 
Μπουροδήμος, Δημητράνας Ν. Γεροδήμος Ε., Πανταζής, Καπλάνης, Αγαπητός (89΄ Κατσάρης), Ταφραλής (44΄ λ.τ. Λωρίδας), Δημητράνας (83΄ Ραχιώτης), Λάιος, Γάσπαρης (65΄ Ζουζουλής), Σταθαράς



ΑΕΚ Ν. Πύργου: 
Κομποθανάσης Ι., Κομποθανάσης Α., Αθανασιάδης (87΄ Καραβάς), Βαλμάς (87΄ Μπιαμής), Μακαντάσης, Κερασιώτης Γ., Ντέντης, Αξενός, Μακρής, Παπαθανασίου (81΄ Καπάνταης), Γοργομάτης (76΄ Κυπραίος)

Διαιτητής: Δελχάς ( Καλαμάτας – Γκρινιάρης)

Για   ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ κάντε κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί