Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεταγραφές και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών των τελευταίων ημερών

Αρκετές μεταγραφές αλλά και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών είχαμε τις τελευταίες μέρες και όσο η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της (31 Οκτωβρίου) το ενδιαφέρον θα κορυφώνεται.


Από τις πιο πολυσυζητημένες  περιπτώσεις ήταν αυτή του Άκη Καλοχωρίδη ο οποίος μετά την λήξη της συνεργασίας του με τον Ηρακλή Ψαχνών είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Εύβοιας αλλά τελικά κατέληξε στο Κεραυνό Αγίου Θωμά και στο πρωτάθλημα της Βοιωτίας.


Τον τερματοφύλακα Αντώνη Ντελέκο που έχει αγωνιστεί σε Παντριαδικό, Αυλίδα και Αστέρα Βατώντα απέκτησε ο ΑΟ Χαλκίς για να πλαισιώσει τον βασικό γκολκίπερ Γιάννη Αγριόδημο.


Ελεύθερος έμεινε από τον Αμαρυνθιακό ο έμπειρος επιθετικός Αλέξανδρος Σταμέλος ο οποίος είχε πάει στους "κυανέρυθρους" την περασμένη σεζόν από τον Αγιο Λουκά ενώ επί σειρά ετών ήταν στο ρόστερ του Ταμυναϊκού.


Τον πολλά υποσχόμενο  Χρήστο Στούπα ( 18 ετών) απέκτησε η ομάδα της Μακρυκάπας.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στην Αρτάκη ενώ έχει περάσει  από  Ηρακλή Ψαχνών και την Κ-20 του Λεβαδειακού.


Ελεύθερος έμεινε από τον Λήλα Βασιλικού ο έμπειρος τερματοφύλακας Παναγιώτης Αναστασίου που στην καριέρα του  έχει επίσης αγωνιστεί σε Βοιωτία (Δάφνη Ερυθρών, Επαμεινώνδα Λεύκτρων, ΑΟ Πλαταιών, Αρματηλάτη) και Εύβοια ( Αρτάκη, Δροσιά, Μακρυκάπα).


Ελεύθερος έμεινε από τον Παντριαδικό ο Δημήτρης Καραμπέτσος (26 ετών) ο οποίος φορούσε την φανέλα της ομάδας τα τελευταία 7 χρόνια ενώ έχει περάσει και από την Κ-20 του Ηρακλή Ψαχνών.


Στον Αμαρυνθιακό επέστρεψε ο Αλμπέρτο Κοντραζίου από τον οποίο είχε αποχωρήσει πριν από 2,5 μήνες για τον Όλυμπο Γυμνού.


Στην Κ-19 του Λεβαδειακού θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός τερματοφύλακας  Βαγγέλης Σιμιστήρας ( 17 ετών).
Ο Ευβοιώτης πορτιέρο ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕ Νεάπολης και έχει φορέσει την φανέλα των Ολυμπιακού Χαλκίδας, Ολυμπιάδα Οινοφύτων, Προποντίδα, Λήλας Βασιλικού.


Επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από περίπου ένα χρόνο και θα φορέσει  την φανέλα της Αυλίδας ο πολύπειρος τερματοφύλακας Άγγελος Κυρόπουλος.
Ο Κυρόπουλος έχει αγωνιστεί σε Καστέλλα, Αρτάκη και Ηρακλή Ψαχνών και κατέχει το ρεκόρ να έχει σκοράρει 24 φορές (όλες με πέναλτι).


Στα Αλάτσατα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 37χρονος επιθετικός Κώστας Μιχαηλίδης που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Προποντίδα, Αρτάκη, Πάλιουρα, Πισσώνα, Αστέρα Βατώντα.


Στον ΠΑΟ Πολιτικών θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Χασάνδρας που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Καστέλλα.


Τον νεαρό ελληνοαμερικανό ποδοσφαιριστή Γιώργο Κωστάρα που έχει μεγαλώσει στο Νιου Τζέρσεϊ και ήρθε για μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα απέκτησε ο ΑΟ Μονοδρίου.