Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

"Έχασαν" και οι δύο, Αγ.Λουκάς - Νηλέας Νεοχωρίου 0-0


Στην λευκή ισοπαλία έμειναν Αγιος Λουκάς και Νηλέας Νεοχωρίου και έχασαν την ευκαιρία και οι δύο να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση παραμένοντας κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού (ειδικά στο Α' ημίχρονο) και έχασαν 4-5 καλές ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να σκοράρει και έτσι φτάσαμε στο 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αγιος Λουκάς ήταν καλύτερος και έχασε 4 καλές ευκαιρίες για γκολ με αποκορύφωμα τις δύο του Γιαγκίνη που στο 19' σούταρε λίγο άουτ και στο 45+1'  σούταρε στο δεξί παράθυρο του Γεραντώνη αλλά ο κίπερ του Νεοχωρίου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κρατούσαν περισσότερο την μπάλα και έδειχναν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα χάνοντας και μία καλή ευκαιρία αλλά και οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Μαστροκώστα να σουτάρει άουτ από καλή θέση στο 63' και τον Κελάι Μπρούνο να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Σταμέλο στο 85'.

Διαιτησία: Κασομούλης, Σέρρας - Δελχάς



Άγιος Λουκάς (Γιώργος Μπόκαρης):
Κελάι Μπρούνο, Τσάλας(57' Παναγιάρης), Κιάτος, Χοτζόλι, Πιλάτης, Ρέτσας(18' λ.τ Μπάνος), Πέππας(78'Καραβάς), Ισούφ Ρομέο, Ποδαράς, Μεταξάς, Γιαγκίνης(64' Καλαμιώτης).


Νηλέας Νεοχωρίου (Παναγιώτης Κοντός):
Γεραντώνης, Τζόκας, Φραγγής, Τζέμης, Ζωντός Αθ, Πόγκας(54' Κότσαρης), Ρουμελιώτης(86' Δήμου), Μακρής(64' Ζωντός Γ), Σταμέλος, Μαστροκώστας, Σαμαράς.