Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βασιλικά-Αρτεμησιακός 0-2 . Καθάρισε ο Κώστας Αγγελόπουλος


Στην ιστορικά δύσκολη έδρα των Βασιλικών επικράτησε ο Αρτεμησιακός με τελικό σκορ 0-2, σε έναν αγώνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας.

Με τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με το χθεσινό «στραβοπάτημα» του Ερμήλιου με τους Ωρεούς, ο Αρτεμησιακός  αναρριχήθηκε μόνος του στην κορυφή της Βαθμολογίας με 18 βαθμούς.

Και τα δύο γκολ του αγώνα πέτυχε ο νεαρός Κώστας Αγγελόπουλος (από ένα σε κάθε ημίχρονο), συμπληρώνοντας με τη σειρά του τα γκολ της καλύτερης  επίθεσης μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (ο Αρτεμησιακός έχει πετύχει 16 γκολ μαζί με την Ένωση Ιστιαίας, αλλά έχει και την καλύτερη άμυνα αφού έχει δεχθεί μόνο 4 γκολ).

Να πούμε πως ο Κώστας Αγγελόπουλος άνοιξε το σκορ στο 40΄ (0-1) και διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 57΄.

Ατρόμητος Βασιλικών (Λάζαρος Κυρπισλίδης):
Μ. Αντωνίου, Σταματούλας, Καρατζάς, Δ. Αντωνίου, Δ. Θεοχάρης, Δήμου, Λαδογιάννης, Ι. Μιχαλόπουλος (81′ Κρυσταλόγιαννης), Α.Χ. Θεοχάρης (88′ Γεωργίου), Ραβανός (88′ Α.Γ. Θεοχάρης), Γαβριήλ.

Αρτεμησιακός (Χρήστος Ανέστης):
Παναγιώτοπουλος, Ι. Καρακάξης (79′ Παπαδιώτης), Μεταξιώτης, Κοντζιάς, Πρέντι, Ανέστης, Φατσής, Κ. Δημουλάκης (55′ Σταματάκης), Στραφιώτης (86′ Ευσταθίου), Ν. Καρακάξης, Αγγελόπουλος (89′ Βαλμάς).

Διαιτητές: Κασομούλης (Τουλούμης-Μαρίνος).

Δείτε το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί.