Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ελλήσποντος - Αιδηψός 1-1 στο 91'....


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που έγινε στην Νέα Λάμψακο  Ελλήσποντος και Αιδηψός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 91' όπου οι φιλοξενούμενοι με εύστοχο πέναλτι του Ιντριντ Μπιμπάι έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Στο ξεκίνημα του αγώνα η Αιδηψός μπήκε πιο επιθετικά και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Γιάννη Βασιλείου τον οποίο σταμάτησε και στις δύο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας Βασιλείου των γηπεδούχων.

Ο Ελλήσποντος αντέδρασε έχοντας πρωταγωνιστή τον Χιούσκα που είχε αρχικά δοκάρι και έφτασε στο 1-0 με δυνατό σουτ του ίδιου παίκτη στο 40'.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα έχασαν ευκαιρίες για 2ο γκολ είχαν δοκάρι με τον Ανέστη στο 65', έμειναν με παίκτη παραπάνω στο 85' όταν και αποβλήθηκε ο Αναστασιάδης για την Αιδηψο, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με εύστοχο πέναλτι του Ιντριντ Μπιμπάι στο 91' έφτασαν στο τελικό 1-1.

Το πέναλτι κέρδισε ο Μακρής από τον Κατσίμπρα ο οποίος είδε και την κόκκινη του διαιτητή Ντούρα.

Διαιτησία: Ντούρας, Γάτος - Ι. Ντόβολης 

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ( Κώστας Καλλιμάνης).
 Βασιλείου, Σιγανός (85' Νάνος), Μαρίνος, Γεωργίου, Ντούκα, Χύσκα, Νικολάου, Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Ανέστης, Ντούμας.





ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Θανάσης Γουρνάς).
 Κυριάκου, Α. Σαββόπουλος, Αναστασιάδης, Γιουκάι, Γλυκός, Μ. Αναγνώστου, Μακρής, Ν. Αναγνώστου, Δ. Σαββόπουλος, Ι. Μπιμπάι, Βασιλείου (68' Καρμάι).