Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παραμένει στην κορυφή ο Αρτεμησιακός, 2-1 την Ένωση Ιστιαίας


Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Εύβοιας ο Αρτεμησιακός φιλοξένησε την Ένωση Ιστιαίας σε ένα βαθμολογικό και τοπικό ντέρμπι στο οποίο επικράτησε και έτσι παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και έπαιξαν μέχρι τέλους με διάθεση για τη νίκη. Μάλιστα χωρίς να έχει γενικά αντιαθλητικό πρόσημο, χαρακτηριστικό της δύναμής του είναι οι πάρα πολλές κίτρινες κάρτες που «έδειξε» ο κος Παπακυριάκος και φυσικά και η απευθείας κόκκινη στον Γιαντζή (των φιλοξενούμενων).
Μέχρι την αποβολή που έγινε στο 15΄  οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα ελαφρύ προβάδισμα, πράγμα που άλλαξε αμέσως μετά για όλη τη διάρκεια σχεδόν του υπόλοιπου αγώνα, με την ομάδα του Αρτεμησιακού να χάνει αρκετές ευκαιρίες για σκοράρισμα.

ΦΑΣΕΙΣ & Γκολ

15΄ Ο Γιαντζής ανατρέπει τον Κ. Αγγελόπουλο στο ύψος της μεγάλης περιοχής και βλέπει απευθείας κόκκινη κάρτα από τον κο Παπακυριάκο, ο οποίος υποθέτουμε πως έκρινε πως ήταν ο τελευταίος παίκτης σε προφανή θέση για γκολ. Έτσι η ομάδα του Τσελίκα έμεινα για τον υπόλοιπο χρόνο του αγώνα με 10 παίκτες.
24΄ μετά από φαόυλ του Γαβριήλ ο Ασαμόα «ψάχνει» τα δίχτυα με ευθύβολο σουτ που όμως με εκπληκτική επέμβαση έβγαλε σε κόρνερ ο Παναγιωτόπουλος.
30΄ Ο Μεταξιώτης με παράλληλη σέντρα βρίσκει τον Βασίλη Ανέστη που από κοντά στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο.
39΄ Μετα από εκτέλεση πλάγιου από τον Αρτεμησιακό η μπάλα φτάνει στον Αγγελόπουλο που την στέλνει λίγο  έξω από το δεύτερο δοκάρι του Μουρίδη.
40΄ Δυνατό σουτ του Νίκου Καρακάκξη διώχνει με εκπληκτική εκτίναξη ο Μουρίδης.
43΄ Ο Ανέστης μέσα στην περιοχή του Μουρίδη δεν καταφέρνει να κοντρολάρει την μπάλα και την χάνει μαζί με την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από κοντά.
44΄ Σουτ του Νίκου Σταρφιώτη βγαίνει πάνω από το οριζόντιο του Μουρίδη.
52΄ Σε επίθεση των γηπεδούχων η μπάλα φτάνει στον Νίκο Καρακάξη που βρίσκεται στη μικρή περιοχή. Εκείνος ψύχραιμα κοντρολάρει και γυρνά ελαφρά το  σώμα του και τετ α τετ με τον Μουρίδη, δεν δυσκολεύεται να βρεί τα δίχτυα πετυχαίνοντας το τέταρτό του γκολ στο πρωτάθλημα, 1-0.
67΄ Δυνατό σουτ του Βασίλη Ανέστη πέφτει και διώχνει σωτήρια ο Μουρίδης.
85΄ Ο κος Παπακυριάκος χρεώνει πέναλτι στον Γιάννη Μεταξιώτη που βρήκε την μπάλα με το χέρι και του δείχνει και κίτρινη κάρτα.
86΄ Την εσχάτη των ποινών εκτελεί εύστοχα ο Βασίλης Λυσσέας και φέρνει τον αγώνα στα ίσια, 1-1 ( με το παίκτη της Ιστιαίας να κάνει έξι τα φετινά του γκολ).
89΄ η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ μιας και ο αρχηγός του Αρτεμησιακού Βασίλης Ανέστης αιφνιδίασε τους πάντες και με δυνατό σουτ κάνει το 2-1, βάζοντας και πάλι μπροστά την ομάδα του Χρήστου Ανέστη και κάνοντας τέσσερα τα προσωπικά του τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.
93΄ Η ομάδα της Ιστιαίας έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον νερό Παπασταμούλο να  περνά την μπάλα σχεδόν πάνω από τον Παναγιωτόπουλο που επιχειρούσε έξοδο. Η μπάλα έφτασε σχεδόν στην τελική γραμμή, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με ταχύτητα γύρισε πίσω και έσωσε τελευταία στιγμή με το χέρι την εστία του.

Αρτεμησιακός (Χρήστος Ανέστης): 

Παναγιωτόπουλος, Καρακάξης I (28′ Ευσταθίου, 82′ Σφακιανός), Μεταξιώτης, Κοντζιάς, Ψύλλος, Ανέστης B, Φατσής, Στραφιώτης, Πρέντι (66′ Δημουλάκης), Σταματάκης (33′  Καρακάξης N), Αγγελόπουλος.




Ένωση Ιστιαίας (Τσελίκας-Ζουπανιώτης): 

Μούριδης, Γερογιώργης, Μαχός, Καλιβάτσι, Γιαντζής, Χονδρός (77′ Κατσαρής), Ιωσήφ (52′ Στεργίου), Λυσσέας, Σταμούλος (66′ Σταματόπουλος), Γαβριήλ, Ασαμόα (66′ Παπασταμούλος).


Διαιτητής: Παπακυριάκος (Δάλλας – Ρουμπής)

Δείτε το πέναλτι που έκανε το 1-1



Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί