Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με κέρβερο τον Μπασινά και ρουκέτα του αρχηγού Ταμυναϊκός - Όλυμπος Γυμνού 0-1


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Μπασινά και ρουκέτα του αρχηγού Ντούρμα στο 58' αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ο Όλυμπος κατάφερε να κερδίσει τον Ταμυναϊκό μέσα στο Αλιβέρι και να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα.
Ο Ταμυναϊκός ήταν πολύ καλός το διάστημα 20-45 έχασε κλασικές ευκαιρίες να προηγηθεί αλλά σε κάποιες ήταν άστοχος και σε άλλες έβρισκε απέναντι του τον καταπληκτικό Μπασινά.
Στο Β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα είχαν 1-2 καλές στιγμές αλλά από το 58' που δέχτηκαν το γκολ έδειχναν ότι δεν έχουν το καθαρό μυαλό και τις δυνάμεις για να γυρίσουν το παιχνίδι.
Ο Όλυμπος έως το 58'  προσπαθούσε να κρατήσει το μηδέν και το έκανε με επιτυχία ενώ μετά το γκολ έδειξε ότι είχε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση να κρατήσει το υπέρ του σκορ.

Γκολ και φάσεις:

Στο 19' ωραίο σουτ του Αγγελάτου έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπασινάς.

Στο 22' από σέντρα του Δήμου ο Σίμωσης είχε κεφαλιά στο αριστερό δοκάρι του Μπασινά και στην συνέχεια της φάσης σουτ του Βρέττου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 32' ο Σίμωσης έφυγε ωραία στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ που έκανε απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπασινάς.

Στο 43' ο Αγγελάτος σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 44' από σέντρα του Πιλάτη ο Σίμωσης από καλή θέση σούταρε άουτ.

Στο 54' δυνατό σουτ του Ζαχαριά απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά ο Μπασινάς.

Στο 58' ο Σπύρος Αργύρης  κλέβει την μπάλα από τον Βασίλη Αναστασίου (κάνει μεγάλο λάθος) την παίρνει ο Ντούρμας και λίγο έξω από την περιοχή με σουτ κεραυνό στέλνει την μπάλα στο αριστερό Γ του Μητακίδη κάνοντας το 0-1 παγώνοντας το Τσαρπάλειο.

Στο 67' λάθος γύρισμα του Πιλάτη προς τον Μητακίδη προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Κοτρογιάννης αλλά ο Τερματοφύλακας του Ταμυναϊκού με υπερπροσπάθεια απομάκρυνε.

Στα υπόλοιπα λεπτά ο Ταμυναϊκός προσπάθησε να πιέσει πότε ορθόδοξα και πότε ανορθόδοξα με αρκετές σέντρες στην περιοχή του Όλυμπου αλλά  ο Μπασινάς και οι άμυνα των φιλοξενούμενων ανταποκρίθηκαν κράτησαν το μηδέν και έφυγαν με το διπλό από το Τσαρπάλειο.

Στο Τσαρπάλειο ήταν και ο προπονητής Αντώνης Αυλωνίτης ο οποίος βρέθηκε  στο Αλιβέρι μαζί με τον φίλο του προπονητή Δημήτρη Γατόπουλο για να δει τον Αυλωνίτη τζούνιορ που αγωνίζεται με τα χρώματα του Όλυμπου.

Το γκολ του αγώνα



Διαιτησία: Παπακυριάκος, Ρουμπής - Δελχάς



Ταμυναϊκός:
Μητακίδης, Δήμου, Πιλάτης, Βελαέτης(81' Μεταξάς), Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Αγγελάτος(59' Γιαντόμ), Σπυράκης(66' Λάμπρου), Σίμωσης, Ζαχαριάς, Βρέττος(69' Κρόκος).


Όλυμπος Γυμνού (Παν. Κοντογιάννης):
Μπασινάς, Κιούσης, Αποστόλου, Κουτσαυλής, Αυλωνίτης, Τσουμάνης, Ντούρμας, Κηρύκος(90+2' Τρίκκας), Τρεγκάι(62' Κοτρογιάννης), Αργύρης Σπ(81' Σακκής), Σταματούκος(85' Μπαρώτας).