Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕΚ Νέου Πύργου-Ολυμπιακός Λίμνης 1-1, με έκπληξη τον Λεωνίδα Καμπάνταη


Ισόπαλο με σκορ 1-1  ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Γ΄ Κατηγορίας ανάμεσα στην ΑΕΚ Νέου Πύργου και Ολυμπιακού Λίμνης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο  γήπεδο του Νέου Πύργου.
Στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες έπαιξαν με διάθεση  να πάρουν το αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα προβάδισμα στις ευκαιρίες. Και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές για γκολ, με την ομάδα του Νέου Πύργου να έχει και δύο δοκάρια εκτός από τις άλλες ευκαιρίες.

Το γκολ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 14ο λεπτό, όταν μετά από φάουλ του Κούβαρη ο Ευαγγελόπουλος απέκρουσε με αστάθεια και σε κεφαλιά επιτιθέμενου και πάλι απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ με την μπάλα να φτάνει πλάγια στον Ευσταθίου που με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα,  βάζοντας μπροστά την ομάδα της Λίμνης, 0-1.
Όμως στο 29΄ για την ΑΕΚ Νέου Πύργου ο Νταής τροφοδότησε τον Στέλιο Καμπάνταη που με τη σειρά του πλάσαρε στον προπορευμένο αδελφό του Λεωνίδα Καμπάνταη που δεν δυσκολεύτηκε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, 1-1, που  ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
ο Λεωνίδας Καμπάνταης
με την φανέλλα
της ΑΕΚ Νέου Πύργου
Να σημειώσουμε πως στο 90΄ αποβλήθηκε ο Πάγκαλος του Ολυμπιακού, αφού είδε δεύτερη κίτρινη από τον κο Μητρολιό.


Να σημειώσουμε πως στο σημερινό παιχνίδι συμμετείχε ο πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής Λεωνίδας Καμπάνταης, αδελφός του Στέλιου που και αυτος συμμετέχει για χρόνια στην ομάδα του Νέου Πύργου. Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε Εθνικές Κατηγορίες (Άρης Θεσσαλονίκης – ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου – ΟΦΗ – Πανιώνιος) αλλά και σε πρωτάθλημα bundesliga συμμετέχοντας στην Αρμίνια Μπίλεφελντ πετυχαίνοντας ένα γκολ.
Ο  Λεωνίδας κατάγεται από το χωριό του Νέου Πύργου και ήθελε να παίξει στο τέλος της καριέρας του σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα του χωριού του, μαζί με τον αδελφό του Λεωνίδα και τους αγαπημένους του φίλους.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ σε άλλη ανάρτησή μας

Δείτε πιό κάτω  Video με τα ΓΚΟΛ



ΑΕΚ Νέου Πύργου (Χρήστος Μακαντάσης):
Ευαγγελόπουλος, Θ. Κομποθανάσης, Παπαδιώτης, Βαλμάς, Μακαντάσης, Νταής, Ντέντης, Λ. Καμπάνταης (43′ Μακρής), Σ. Καμπάνταης (62′ Αξενός), Παπαθανασίου, Γοργομάτης.


Ολυμπιακός Λίμνης (Κώστας Μυλωνάς):
Αναστασίου, Πάγκαλος, Ιωάννου, Αγέτι, Αγγελόπουλος, Στέφος (80′ Μαρίζας), Ευσταθίου (53′ Πορτοκαλίδης), Λειβαδιάς (51′ Μαναρίτσας), Κούβαρης, Μακρής, Χατζής (88′ Ξυδιάς).

Διαιατητές: Μητρολιός (Βελέντζας-Ακριώτης).


ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ