Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στα τελευταία δευτερόλεπτα η Σκεπαστή 2-2με τον Όλυμπο Γυμνού


Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, η Σκεπαστή ήλθε ισόπαλη 2-2 με τον Όλυμπο Γυμνού, σε έναν αγώνα που στην κυριολεξία οι γηπεδούχοι πήραν την ισοπαλία στα  τελευταία δευτερόλεπτα, σε ένα πολύ ωραίο αγώνα που είχε καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες.

Αν και η Σκεπαστή άνοιξε το σκορ στο 24΄με τον Ανδρέου (1-0), ο Όλυμπος Γυμνού έκανε την ανατροπή αφού στο 24΄ ο Ντούρμας έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1) και  λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο ίδιος παίκτης έβαλε τον Όλυμπο μπροστά στο 43΄ κάνοντας το 1-2.

Στη συνέχεια όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα έκαναν την έκπληξη, αφού μάλιστα στο 85΄ ο Ντούρμας και πάλι σούταρε για τα δίχτυα, αλλά η μπάλα σταμάτησε από το δοκάρι του Σωτηρόπουλου που και σε άλλη περίπτωση έσωσε με θεματικό τρόπο την εστία του, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν καλές ευκαιρίες με τους Θαλασινό Ι τΘ και Ζουζουλή.

Έτσι δευτερόλεπτα πριν ο κος Φώτης σφυρίξει για τελευταία φορά, ο Θαλασσινός Ι τΒ βρέθηκε στην περιοχή και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπασινά, στέλνοντας ποδοσφαιριστές και κερκίδα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την εξέλιξη του αγώνα που ολοκληρώθηκε 2-2.


Σκεπαστή (Στάθης Κατσικογιάννης):
Σωτηρόπουλος, ΙτΘ Θαλασσινός (87′ Παναγιωτού), Ανδρέου (70′ Αγιασοφίτης), Καλλίτσης, Ν. Καψάλας, Κωνσταντός (46′ Θ. Θαλασσινός), Μαυρούτσικος, ΙτΒ Θαλασσινός, Καρατζούδης (50′ Γεωργίου), Τηλιόπουλος, Ζουζουλής.

Όλυμπος Γυμνού (Παναγιώτης Κοντογιάννης):
Μπασινάς, Κιούσης, Σακκής, Κουτσαυλής, Τσουμάνης, Η. Αργύρης, Ντούρμας, Αυλωνίτης, Τρεγκάι (91′ Αποστόλου), Κηρύκος (93′ Τρίκκας), Σ. Αργύρης (75′ Μπαρώτας).

Διαιτητές: Φώτης/Πριόνας-Κελεπούρης.