Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δύσκολη νίκη με ανατροπή για τον Αγ.Ιωάννη 2-1 τον Αιγέα Πετριών


Δύσκολη νίκη για τον 2ο της βαθμολογίας Άρη Αγίου Ιωάννη που τελικά επικράτησε και μάλιστα με ανατροπή του Αιγέα Πετριων με 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι είναι ουραγοί στον όμιλο αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν με 1-0 στο 26' με γκολ του Σ.Βυργιώτη.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 29' με πέναλτι που κέρδισε ο Μυτάφης (το αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι) και εκτέλεσε εύστοχα ο  Καρατζάς κάνοντας το  1-1.
Τη νίκη στους γηπεδούχους έδωσε στο 65' ο πρώτος τους σκόρερ Κουϊμτζίδης που μετά από  ωραία προσπάθεια και σουτ έκανε το τελικό 2-1.
Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο Αιγέας προσπάθησε για την ισοπαλία αλλά ο Άρης με σωστή αμυντική τακτική κράτησε το υπέρ του σκορ και την θέση του στον βαθμολογικό πίνακα.


Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Ντούρας - Ακριώτης.

Άρης Αγίου Ιωάννη (Σάκης Νικολάου):
Αντώνενας, Μακρύγιαννης, Πάσχος, Νικολάου, Π. Ποδαράς, Καρατζάς, Πανοβασίλης, Πρωτόπαπας, Κουιμτσίδης, Μυτάφης, Στουραΐτης (36′ Γ. Ποδαράς, 90’+1′ Μπιμπίκας).

Αιγέας Πετριών:
Μπαρόλας, Πάλλης, Δεμερτζής, Ζήσης, Παπασταματίου, Γκόρος (58′ Καβαλάρης), Ρέτσας (66′ Λαθουράς), Μουλάς, Κ. Βυργιώτης (86′ Βογιατζής), Σ. Βυργιώτης, Κ. Βυργιώτης.