Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ένωση Ιστιαίας – Ατρόμητος Βασιλικών 2-3 με ανατροπή


Μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της δεύτερης (πριν το τέλος του αγώνα) Ιστιαίας πέτυχε  στην 11η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας ο Ατρόμητος Βασιλικών, σε ένα πραγματικό ντέρμπι με καλό ρυθμό, φάσεις αλλά και μικροεντάσεις που κράτησαν το ενδιαφέρον σε όσους το παρακολούθησαν.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς η ομάδα του Τσελίκα, αφού στο 8΄ ο Σταματόπουλος από κοντά επιχειρεί σουτ που αποκρούει ο Μιχάλης Αντωνίου και η μπάλα φτάνει στη συνέχεια στον Καλιβάτσι που λίγο έξω από την περιοχή βρήκε τα δίχτυα με ένα σουτ-κεραυνό, 1-0.
Τέσσερα λεπτά όμως μετά οι φιλοξενούμενοι μετά από κόρνερ που εκτέλεσαν, η μπάλα μπήκε στην περιοχή και με το κεφάλι ο Δημήτρης Αντωνίου που βρισκόταν δίπλα στο κάθετο δοκάρι του Χρ. Μουρίδη έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος η ομάδα των Βασιλικών βρήκαν για δεύτερη φορά τα δίχτυα της Ιστιαίας, αφού στο 41΄ ο Θεοχάρης Α τ.Χ έδωσε πάσα στον Γαβριήλ που από κοντά έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Μουρίδη, κάνοντας την ανατροπή 1-2.
Όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Γαβριήλ πραγματοποιεί κόρνερ για την Ιστιαία και μετά από δύο – τρεις κόντρες μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου, ο Δήμου στην προσπάθειά του να την διώξει σχεδόν πάνω στην τελική γραμμή, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και  έτσι με αυτογκολ η Ιστιαία έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με αλλεπάλληλες επιθέσεις και αντεπιθέσεις των δύο ομάδων, με τον Στεργίου να σουτάρει στο 57΄ πάνω στον Μ. Αντωνίου και στο 76΄ οι φιλοξενούμενοι να κάνουν την ολική ανατροπή στο 76΄ με τον Λαδογιάννη που με δυνατό σουτ βρήκε τα δίχτυα του Μουρίδη και έκανε το τελικό 2-3, σκορ με το οποίο η Ιστιαία απομακρύνθηκε από την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Να επισημάνουμε πως στο 83΄ ο Βαγγέλης Γαβριήλ είδε  απ ευθείας κόκκινη κάρτα και έτσι άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.

Ένωση Ιστιαίας  (Τσελίκας – Ζουπανιώτης):
Μουρίδης, Τσώνος (85΄ Κουρομιχελάκης), Γερογιώργης, Καλυβάτσι, Φώτου (72΄ Χονδρός), Σταματόπουλος, Κατσάρης, Βασιλείου, Παπασταμούλος (72΄ Γιαντζής), Γαβριήλ

Ατρόμητος Βασιλικών :
Αντωνίου Μ, Κρυσταλόγιαννης, Καταντζάς, Δήμου, Αντωνίου Δ, Σταματούλας, Λαδογιάννης, Μιχαλόπουλος Μ, Γαβριήλ (85΄ Θεοχάρης Α τΧ), Θεοχάρης Δ, Θεοχάρης Α τΓ (70΄ Αναστασίου)

Διαιτητές: Πόγκας (Καραβά – Παυλάτος)

ΣΕ ΛΙΓΟ   ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ