Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τον σκόρπισε στους πέντε ανέμους: ΑΠΚΟ Δροσιάς - Ευβοϊκός Αγίου Νικολαου 5-0



Στο Δημοτικό Στάδιο Δροσιάς η ομώνυμη ομάδα υποδέχτηκε τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ά ΕΠΣΕ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι,  αλλά η προβολή του Κολιοπουλου στο 11ο λεπτό πέρασε λίγο άουτ.

Οχτώ λεπτά μετά ήταν η σειρά της Δροσιάς και συγκεκριμένα του Βαρσαμα να απειλήσει τους φιλοξενούμενους αλλά το σουτ του αποκρούστηκε άπω τον Τσιμπο.


Στο 28ο λεπτο ο μέσος της Δροσιάς πέτυχε το πρώτο γκολ του ματς με πέναλτι που κέρδισε αφού ανατράπηκε αντικανονικά απο τον Κοτρωτσιο στη μεγάλη περιοχή.

Οι γηπεδούχοι που είχαν στο μισό γήπεδο τον Ευβοϊκό στο πρώτο μέρος ευτύχησαν να κάνουν δυο τα τέρματα τους στο 36’ με σουτ φωτοβολίδα του Πάνου,ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του αδύνατον να αντιδράσει Τσιμπου.

Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τη Δροσιά σε θέση οδηγού και να έχει τον πρώτο λογο για το ροζ φύλλο του αγώνα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μαραγκός πέρασε στη θέση του Κοτρωτσιου για την ομάδα του κ. Τόγια.

Στο 51´ ο Μαστροκώστας με σουτ υποχρέωσε το Τσιμπο σε μια δύσκολη απόκρουση. Ένα λεπτό μετά ο Πάνου άφησε τη θέση του στο Κροκόδειλο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Μαστροκώστας με κοντινή προβολή έκαναν το 3-0.
Δυο λεπτά μετά ο Ανδρεου πέρασε στο ματς στη θέση του Ντούρμα ενώ ενα λεπτό μετά αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους απο τον πάγκο ο Αγγελάτος για έντονη διαμαρτυρία προς το πρώτο βοηθό.
Στο ίδιο λεπτό πέρασε στο γήπεδο ο Τουλιτσης αντικαθιστώντας τον Άλικο.
Τέσσερα λεπτά μετά ο Ελευθέριου Χαρ. λίγο πριν αφήσει το γήπεδο για να μπει ο Ελευθέριου Σωκ. απωλεσε μοναδική ευκαιρία να ανεβάσει το δείκτη του σκορ καθώς νικήθηκε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ απο το Τσιμπο.

Το 4-0 έγινε στο 71´ με νέο πέναλτι που κέρδισε απο το Τσιμπο και μετέτρεψε σε γκολ ο Κροκόδειλος.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με νέο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Προβης από μαρκάρισμα του Τζάνου ο Μαστροκώστας πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Αμέσως μετά το πέμπτο τέρμα των γηπεδούχων ο διαιτητής σφύριξε και τη λήξη του χορταστικού παιχνιδιού που αποζημίωσε τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς που παρευρέθηκαν στο γήπεδο της Δροσιάς σήμερα το μεσημέρι.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς):
Αραβανής, Γ. Τουλίτσης (70′ Άλκο), Σεϊνταράσι, Τζαφέρος, Προβής, Ζαχαριάς, Πάνου (52′ Κροκόδειλος), Μαστροκώστας, Χ. Ελευθερίου (71′ Σ. Ελευθερίου), Βαρσαμάς (78′ Αγγ. Τουλίτσης), Τζέμος.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Βαγγέλης Τόγιας):
Τσιμπός, Λύκος (80′ Μακρής), Ντούρμας (65′ Ανδρέου), Κ. Κολιόπουλος, Ντούνας, Νόνας, Ντουλελλάρι, Κοτρώτσιος (46′ Π. Μαραγκός), Τζάνος, Αποστόλου (75′ Σαμαράς), Εμμανουέλ.


Διαιτητες: Γκατσος (Κοντογιαννίδης-Κηρυκος)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Διακομόπουλος