Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Ηρακλής «καθάρισε» στο πρώτο ημίχρονο και περνά στα ημιτελικά


Στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Εύβοιας «Νίκος Δαφνής» ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν αυτός που προκρίθηκε στην επόμενη φάση, αφού σήμερα επικράτησε της Σκεπαστής με 3-1 (πήρε τη νίκη από το πρώτο μέρος του αγώνα) ενώ είχε νικήσει και στο πρώτο παιχνίδι της φάσης αυτής, με σκορ 1-0.
Να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι έπαιξαν με 10 παίκτες από το 77΄ όπου ενώ είχαν πραγματοποιήσει όλες τις αλλαγές τους, τραυματίστηκε ο Μπαλόζι και αναγκάστηκε να αποχωρίσει.

Η ομάδα του Θανάση Μεθενίτη άνοιξε το σκορ «από τη σέντρα» σχεδόν, αφού στο 2ο λεπτό ο Π. Λ. Σκριβάνος πλάσαρε στα δίχτυα του Σωτηρόπουλου, 1-0.
Λίγο αργότερα (συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό), σε  επίθεση των γηπεδούχων, ο Καλλίτσης μέσα στην περιοχή προσπάθησε να διώξει, αλλά το μόνο που «κατάφερε»  ήταν να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να την δώσει έτσι προβάδισμα, 2-0.

Πέντε λεπτά μετά το ημίωρο, ο Ζουλιώτης στο 35΄ ήταν αυτός που τροφοδότησε τον Π. Λ. Σκριβάνο και εκείνος κατάφερε να βρεί τα δίχτυα του Σωτηρόπουλου για δεύτερη φορά σήμερα, κάνοντας το 3-0 και ουσιαστικά δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η Σκεπαστή είχε καλές στιγμές να σκοράρει, όπως δύο περιπτώσεις με τον πρώτο σκόρερ της Α΄ Κατηγορίας  Δημήτρη Ζουζουλή που  στο 55΄ σούταρε πάνω από το οριζόντιο του Ηρακλή και στο 74΄ ο Αναστασίου να του λέει «όχι».
Τελικά η επιμονή της ομάδας του Κατσικογιάννη και του επιθετικού του, έφερε αποτέλεσμα, αφού στο 85΄ ο Δημήτρης Ζουζουλής διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): 
Μπιμπάι (65′ Αναστασίου), Ζουλιώτης (46′ Αλαφάκης), Σπανός, Μπαλόζι, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Γκάβαλης, Μπατζέλης (65′ Ρουμελιώτης), Π.Λ. Σκριβάνος, Π.Δ. Σκριβάνος, Μήτρου (53′ Χασαπίδης).

Σκεπαστή (Στάθης Κατσικογιάννης): 
Σωτηρόπουλος, Ι. τΒ Θαλασσινός, Μαυρούτσικος, Καλλίτσης, Καψάλας (45′ Ανδρέου), Κωνσταντός, Γεωργίου, Ι. τΑ  Θαλασσινός, Καρατζούδης, Ζουζουλής.

Διαιτητές: Γκάτσος (Παππάς-Νικολάου Γ.)