Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έκοψε πίτα η ΕΠΣ Εύβοιας στη Βόρεια Εύβοια



Την Δευτέτα 27 Ιανουαρίου 2020 η ΕΠΣ Εύβοιας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Βόρεια Εύβοιας, σε γνωστό στέκι της Ιστιαίας.
Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας, ο Γενικός Γραμματέας ΕΠΣΕ Γιώργος Πίσχινας, ο Β΄ Αντιπρόεδρος ΕΠΣΕ Γιώργος Αλαφάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ΕΠΣΕ  Γιάννης Λάμπρου καθώς και τα μέλη της ΕΠΣΕ από την Βόρεια Εύβοια  Άγγελος Μισιρλής, Λευτέρης Κατσαντώνης και Δημήτρης Πανταζής.
Παρούσα  και η Χρύσα Μαργαρίτη, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της  ΕΠΣΕ.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Ρέτσας ο οποίος επικεντρώθηκε στα οικονομικά της ΕΠΣΕ και στην προσπάθεια μείωσης των δαπανών, τονίζοντας πως σκοπός είναι η επιχορήγηση των ομάδων αλλά και παροχή κινήτρων ώστε να δημιουργηθούν ή να επαναδραστηριοποιηθούν ομάδες σε κάθε χωριό. Αναφέρθηκε επίσης και στην ανάπτυξη των υποδομών λέγοντας πως «το μέλλον του ποδοσφαίρου είναι οι ακαδημίες». Επίσης διευκρίνησε πως θα γίνουν άλλες δύο τέτοιες εκδηλώσεις για κοπή πίτας της ΕΠΣΕ, στην κεντρική και νότια Εύβοια.
Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους ομάδων την περιοχής που εξέφρασαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία και ακολούθησε η βράβευση της ομάδας του Ακράτητου Κεχριών. Συγκεκριμένα ο Περόεδρος της ομάδας Κώστας Χατζηκωνσταντίνου παρέλαβε από τον ¨αγγελο Μισιρλή το βραβείο για το fair play απέναντι στην ομάδα της ΑΕΚ Νέου Πύργου που αν και άργησε στο γήπεδο (μιας και πίστευε πως δεν θα παρουσιαζόταν η ομάδα του Ακράτητου, νομίζοντας πως είχε αποσυρθεί από το πρωτάθλημα) δεν χρησιμοποίησε το γεγονός και ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κανονικά.