Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ταξιάρχης – Αναγέννηση Μαντουδίου 0-1



 Στον εξ αναβολής αγώνα για την 21η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας – 1ος Όμιλος, το Μαντούδι επικράτησε της ομάδας του Ταξιάρχη στο πολύ κακό γήπεδο του Νέου Πύργου, με τελικό αποτέλεσμα 0-1.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μοιρασμένο, με μία μικρή υπεροχή των φιλοξενούμενων, χωρίς να υπάρξει κάποια φάση εκατέρωθεν.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 49΄ ο Τσούρτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ βρήκε τα δίχτυα του Φενερλή, πετυχαίνοντας το γκολ που έκρινε τον αγώνα, 0-1.

Μετά το γκολ η ομάδα του Κώστα Μισιρλή ανέβασε ρυθμούς, είχε την κατοχή της μπάλας και πίεσε πολύ την άμυνα του Μπίλα μπαίνοντας πολλές φορές στην περιοχή, χωρίς όμως να απειλήσει σοβαρά την εστία του.
Αντίθετα η Αναγέννηση Μαντουδίου έπαιξε περισσότερο αμυντικά, προσπαθώντας με ξαφνικές αντεπιθέσεις να αυξήσει τη διαφορά, χωρίς όμως να δημιουργήσει με τη σειρά της καμιά επικίνδυνη φάση.
Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Θανάση Τσικτσίρη φτάνει τους 42 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, απέχοντας 9 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Αρτεμησιακό και 8 από τον δεύτερο Ευβοϊκό Γουβών, έχοντας 14 αγώνες αήττητοι. Αντίθετα, η ομάδα του Ταξιάρχη παραμένει στους 24 βαθμούς, τέταρτη από το τέλος και πρέπει να κάνει νίκες στα επόμενα παιχνίδια, για να απομακρυνθεί από την διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού.

(Δείτε το γκολ που έκρινε τον αγώνα σε άλλη ανάρτηση)
-- Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ την Τρίτη --






Ταξιάρχης (Κώστας Μισιρλής):

Φενερλής, Τσαμούρογλου, Κριάρης, Καπόλος, Κοντογιάννης, Μπαλαμούτης (85′ Κ. Μισιρλής), Ντέντης, Δέσπους, Γ. Κουτσογιωργάκης (55′ Μουργκιώζης), Γκαμίλης, Χουβαρδάς.


Αναγέννηση Μαντουδίου (Θανάσης Τσικτσίρης):

Γ. Μπίλας, Ν. Μπίλας (33′ Τσούπρος), Τάρλας (65′ Γιαννουκάκος), Δασκαλόπουλος, Τσικτσίρης, Λιάκος (63′ Πουλιπούλης), Μουργκογιάννης, Δ. Δαρζέντας, Α. Δαρζέντας, Τσούρτης, Λιάσκος (80′ Καντζούρας).

Διαιτητές: Παπακυριάκος (Καραβά – Μούτουπας)