Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διπλό από ημίχρονο, Αναγέννηση Μονοδρίου - Άρης Αγίου Ιωάννη 2-5


Ακόμα μια νίκη για τον Άρη Αγίου Ιωάννη ο οποίος με σπουδαία εμφάνιση και 4 γκολ στο Α' ημίχρονο καθάρισε νωρίς την υπόθεση νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Μονοδρίου στο γήπεδο "Δημήτρης Παπαναστασίου".
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι πέτυχαν γρήγορο γκολ, πήραν τα ηνία του αγώνα αλλά εδραίωσαν την νίκη στο διάστημα 29-40 που πέτυχαν τρία τέρματα και έδωσαν μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη τους.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, μείωσαν στο 45' και στο 58' είχαν τις ευκαιρίες για τρίτο γκολ έτσι ώστε να ξαναμπούν στο παιχνίδι αλλά το 2-5 στο 63' δεν τους άφησε περιθώρια για κάτι καλύτερο.

Ο Άρης προηγήθηκε μόλις στο 6' με τον αρχηγό του Βασίλη Φωτιά να κάνει το 0-1.

Στο 29' πάλι ο Φωτιάς που έχει πάρει "φωτιά" τις τελευταίες αγωνιστικές έκανε το 0-2.

Ο Στουραϊτης στο 35' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 40' ο πρώτος σκόρερ του ομίλου Κουϊμτσίδης έκανε το 0-4.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν αρχικά σε 1-4 με τον Κοτρόζο στο 45' και σε 2-4 με τον Κώστα Πετρογιάννη στο 58'.

Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε πάλι ο Κουϊμτσίδης στο 63'.


Διαιτησία: Νικολάου,  Νέγρης - Παπαθανασίου



Αναγέννηση Μονοδρίου (Νίκος Περήφανος): Φούτρας, Αντωνίου, Γιαννακός, Μιχαλομιχελάκης, Πουρής, Μαρτσούκος, Π. Κοτρόζος (70′ Καψούλης), Χότζα, Πασσάς (46′ Ντόλας), Κ. Πετρογιάννης, Γ. Κοτρόζος.



Άρης Αγίου Ιωάννη (Σάκης Νικολάου): Μεταξάς, Μπράχο, Περήφανος, Κουρούπης, Π. Ποδαράς, Μάλλιος, Φωτιάς, Πάσχος, Κουιτσίδης, Μύρτο (55′ Γ. Ποδαράς), Στουραΐτης