Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φοίβος Μορίδης: «Ο κος Λαθουράς είπε ψέματα… Από Πέμπτη τελείωσα από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)



Στην εκπομπή της Παρασκευής Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ του ΕΥΡΙΠΟΣ 90 FM που παρουσιάζει η ομάδα του EviaGoal, έκανε παρέμβαση ο Φοίβος Μορίδης απαντώντας σε όσα είπε ο κος Λαθουράς λίγη ώρα πρίν.

Ο κος Μορίδης τονίζει πως πλέον έχει αποχωρήσει από την ομάδας και μεταξύ άλλων λέει πως «ένοιωσα σιχαμάρα όταν ο κος Λαθουράς αναφέρθηκε σε θέματα υγείας  μου και οι δικηγόροι μου θα κινηθούν νομικά… ντροπή του… είναι απαράδεκτο» και συνεχίζει λέγοντας  πως είπε ο κος Λαθουθράς πολλά ψέματα στη συνέντευξη που  έδωσε, τονίζοντας πως έβαλε δύο ανθρώπους στο ΔΣ από την Εύβοια χωρίς να τους γνωρίζει, και πως έβαλε τον κο Λαθουρά εμπιστευόμενος ότι είχαν κοινό γνωστό και επειδή ήταν Αντιδήμαρχος.
Στη συνέχεια απαντά σε  όσα «ψέματα είπε ο κος Λαθουράς» λέγοντας λεπτομέρειες σε ένα προς ένα, ενώ στη συνέχεια αναφέρεται και στη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών τονίζοντας πως «το να λένε ποδοσφαιριστές να φύγει ο Μορίδης είναι απαράδεκτο. Άκουσον – άκουσον.  Πού ακούστηκε ποδοσφαιριστές να λένε τέτοια πράγματα» χαρακτηρίζοντας «πραξικόπημα» την κίνησή τους.
Αναφέρεται ακολούθως σε συζήτηση που είχε με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη σε σχέση με την πορεία της ομάδας και σε προσθήκες που συμφώνησαν,  αναφερόμενος στο τι γνώμη έχουν οι ποδοσφαιριστές για τον κο Λαθουρά.
Επίσης τονίζει πως από κίνηση ανθρώπου της ομάδας του ΑΟ ΧΑΛΙΚΣ  η ΕΠΣΕ «κόλλησε» τις μεταγραφές της ομάδας και έκανε προσπάθειες για να ξεπεραστεί το πρόβλημα, κάτι που τελικά έγινε, με υπόσχεσή του πως θα προχωρούσε σε κινήσεις  για το θέμα.
Αναφέρεται επίσης στο θέμα πληρωμής των παικτών και τη συνάντηση που δεν έγινε ποτέ στην Αθήνα, αναφερόμενος και στο τί χρήματα έχει δώσει ο κος Λαθουράς για την ομάδα, λέγοντας για μία ακόμα φορά «ψέμα, ψέμα, ψέμα».
Επίσης τόνισε πως «ο κος Λαθουράς έκανε ό,τι μπορούσε για να με υποτιμήσει… ήταν ένας διακοσμητικός άνθρωπος που οι παίκτες δεν ήθελαν να δουν… έκανε μεγάλη ζημιά στην ομάδα… από την Πέμπτη είμαι πλέον μακριά από την ομάδα, μετά από τον εκβιασμό που μου έγινε» και με έμφαση λέει πως «ο κος Λαθουράς τίναξε την ομάδα στον αέρα» και τον ανάγκασε να φύγει.
Τελειώνοντας ευχαριστεί τους φιλάθλους (40 με 70) που έρχονταν στο γήπεδο και έκοβαν εισιτήρια, την κα Κουνή, τον κο Τοκπασίδη, τους ελάχιστους που τον στήριξαν ηθικά και στους μικρούς της Χαλκίδας που είναι δίπλα στην ομάδα.

Ακούστε όλη την παρέμβαση του κου Φοίβου Μορίδη που έκανε στον ΕΥΡΙΠΟ 90 FM, στον Γιώργο Νικολάου και στον Άγγελο Σμπιλίρη.

Επιμέλεια: Μπεκιάρης Χρήστος