Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λίνα Ευσταθίου: «Συγχαρητήρια σε Ευβοϊκό Γουβών και Αρτεμησιακό για την άνοδό τους»



Στη σημερινή (11-5-2020) εκπομπή  Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ του ΕΥΡΙΠΟΣ 90 που επιμελείται η ομάδα του EviaGoal, μίλησε   η Πρόεδρος του Ευβοϊκού Γουβών Λίνα Ευσταθίου.
Η κα Ευσταθίου (η οποία ήταν η προηγούμενη Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού) μιλά για την προσπάθεια της ομάδας και την άνοδό της στην Α΄ Κατηγορία, τους στόχους που έχει θέσει για την μεγάλη κατηγορία του νομού μας. Διευκρινίζει πως έγινε υπεράνθρωπη προσπάθεια από προπονητή και Διοίκηση  και ενισχύθηκε με ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή.
Λόγω κορονοϊού η ομάδα δεν έχει βρεθεί ακόμα για να συζητήσει την άνοδό της και θα γίνει συνάντηση σε λίγη ώρα, αναφέρεται στα γήπεδα που έφτιαξε σαν Δήμαρχος και στο βάρος που έριξε στον αθλητισμό επί θητείας της μιας και η κατάσταση ήταν «τραγική»  όπως χαρακτηριστικά είπε, μιλά για το νέο γήπεδο των Ωρεών αλλά και της Λιχάδας αλλά και για αναβάθμιση άλλων γηπέδων της περιοχής.
Σχολιάζει το θέμα της ενασχόλησής της με την προεδρία της ομάδας και τον προπονητή της ομάδας Στάθη Κατσικόγιαννη αλλά και την πορεία της Ένωσης Ιστιαίας. Στη συνέχεια σχολιάζει τους οικονομικούς πόρους του Ευβοϊκού Γουβών, τις επιχορηγήσεις που  έκανε επι θητείας της σαν Δήμαρχος και πως γενικά ο Δήμος πρέπει να βοηθά τον αθλητισμό.

Ακούστε όσα είπε η κα Λίνα Ευσταθίου στον Γιώργο Νικολάου και Άγγελο Σμπιλίρη.
Επιμέλεια: Χρήστος Μπεκιάρης