Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μπάμπης Κουσκούτης: «Το Καταστατικό της ΕΠΣΕ εξυπηρετεί μόνο την Διοίκηση»


Στη σημερινή εκπομπή (3-7-2020) Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ του ΕΥΡΙΠΟΣ 90 που παρουσιάζει η ομάδα του EviaGoal, μίλησε ο Πρόεδρος της Προποντίδας Μπάμπης Κουσκούτης.

Ο κος Κουσκούτης μιλά για την Γεν. Συνέλευση της ΕΠΣΕ, λέγοντας σε τι διαφωνεί με το καταστατικό της ΕΠΣΕ αναλύοντας τα σημεία και γιατί έχει αυτή την άποψη. Επίσης ξεκαθάρισε πως αποχώρησε η ομάδα αφού πρώτα δεν ενέκρινε τον διοικητικό απολογισμό και πως «δεν υπάρχει σεβασμός στους παλιούς παράγοντες και επειδή είμαι μάγκας και όχι μακάκας όπως είπε ο κος Πρόεδρος», επίσης μιλά για το θέμα διάλυσης σωματείων και γιατί ψήφισε λευκό λέγοντας «είναι ωραίο να ψηφίζεις και λευκό κάποιες φορές».  Απαντά στη συνέχεια για τα μηνύματα που ακολούθησαν μέσω του FaceBook από τον ίδιο και τον κο Ρέτσα, λέγοντας πως «έκανα λάθος για την ανάρτησή μου» ζητώντας κατανόηση μιας και έφυγε εκνευρισμένος από την Γεν. Συνέλευση και συνέχισε «θα δούμε ποιος είναι ο λα-παπάκι, κα-παπάκι κλπ» και απαντά τι εννοεί με το «σηκώθηκαν τα αγγουράκια να χτυπήσουν τον μανάβη».
Στη συνέχεια μιλά για τις βαθμολογίες των ομάδων όπως αυτές επικυρώθηκαν, ότι δεν πήγε στη Συνέλευση για να κάνει κόντρα, ότι δεν κοινοποιήθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός, για την αντίδραση του Προέδρου όταν ζήτησε να συζητηθούν οι προτάσεις που είχε κάνει σαν Προποντίδα από τις 18-6-2020 και οι οποίες τελικά δεν συζητήθηκαν. Στη συνέχεια  μιλά για τις προτάσεις του σε σχέση με τις αναδιαρθρώσεις των κατηγοριών αλλά και πολλά ακόμα που ενδαιφέρουν.
Δεν παραλείπει να εκφράσει και την άποψή του για την ΕΠΟ αλλά και το ποδόσφαιρο της Χαλκίδας και δηλώνει πως δεν θα ασχοληθεί διοικητικά με την ΕΠΣΕ.

Ακούστε τί είπε ο Μπάμπης Κουσκούτης στους Γιώργο Νικολάου και Άγγελο Σμπιλίρη.

Επιμέλεια: Μπεκιάρης Χρήστος