Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ελλήσποντος Ν.Λαμψάκου: Τρεις ανανεώσεις και μια μεταγραφή


Κλείνει σιγά-σιγά το παζλ του ρόστερ για την φετινή χρονιά στον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου καθώς άλλες τρεις ανανεώσεις και μία μεταγραφή ανακοινώθηκαν από την διοίκηση του συλλόγου.
Ο λόγος για τους Κουζούλογλου, Κουσερή και Ανέστη που ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα, αλλά και τον Σταύρο Ρουμελιώτη που μετά τον Ηρακλή Ψαχνών θα φορέσει φέτος τα χρώματα του Ελλήσποντου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες



Ο Α.Σ. Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Νίκο Κουζούλογλου. Ο 24χρονος επιθετικός, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Η διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Ρουμελιώτη για την σεζόν 2020/21.Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία.!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες


Ο Α.Σ. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Νέας Λαμψάκου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021 με τον ποδοσφαιριστή Αθανάσιο Κουσερή.
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες, σε προσωπικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "B KONTASTASPOR.GR"

Το διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ελλησποντου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Βαγγελη Ανέστη. Αναγνωρίζοντας την αξία, το ήθος αλλά και την προσφορά του 32χρονου στην ομάδα μας, προχωρήσαμε στην ανανέωση της συνεργασίας μας, καθώς είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συμβάλει στη προσπάθεια επίτευξης των φετινών στόχων μας.Με την σειράς μας του ευχόμαστε υγεία ,δύναμη και να έχει μια επιτυχημένη χρόνια σε προσωπικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο .