Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φιέστα απονομής πρωταθλήματος στον Αρτεμισιακό & φιλικό με Αναγ. Μαντουδίου





Χθες Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Αρτεμισίου η απονομή του τίτλου ανόδου στην ομάδα του Αρτεμισιακού 2014.

Πριν την τελετή της απονομής πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ Αρτεμησιακού και Αναγέννησης Μαντουδίου, ο οποίος ολοκληρώθηκε με σκορ 4-4.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωπο της ΕΠΣΕ με τον Πρόεδρο Γιάννη Ρέτσα,  τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Πίσχινα  και τον Λευτέρη Κατσαντώνη (Αναπληρωτή Γραμματέα) απένειμαν τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών όπως και το κύπελλο της ανόδου στους δύο απο τους τρείς αρχηγούς της ομάδας (Β. Ανέστη και Ν. Καρακάξη με τρίτο αρχηγό τον Αν. Παναγιωτόπουλο). Εκείνοι με τη σειρά τους το έδωσαν στη «σημαία» της ομάδας, τον φίλαθλό της Δαυίδ Νταή, που δεν έχει χάσει αγώνα της ομάδας.

Η ομάδα γιόρτασε την απονομή τόσο στο χώρο του γηπέδου, αλλά και με τα αυτοκίνητα τους να σφυρίζουν στην παραλία του Πευκίου. Το ιδιαίτερο γεγονός της ημέρας, το … happening όπως το λέμε, είναι πως οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο Γιώργος Βασιλόπουλος, έπεσαν στη θάλασσα από το τουριστικό πλοίο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ  του Προέδρου Σπύρου Κούτσουρη και κολύμπησαν επι 150 μέτρα για να βγουν στην ακτή.

H γιορτή μεγάλη για τους φιλάθλους του Αρτεμισίου, μιας και η ομάδα μετά απο πολλά χρόνια βρίσκεται και πάλι στη μεγάλη κατηγορία του νομού μας και μάλιστα κάτω απο ιδιαίτερες συνθήκες, με τον Covid-19 να απειλεί τη δημόσια υγεία, δυασχαιρένοντας φυσικά και την ομαλή λειτουργία και των ομάδων αλλά και της κοινωνίας μας γενικότερα.

Στη συνέχεια η ομάδα αλλά και το προεδρείο της Ένωσης, έφαγαν σε ψητοπωλείο του μέλους της ομάδας Μανώλη Μηνά ΓΥΡΟΜΑΝΙΑ.


Δείτε τα φωτορεπορτάζ αλλά και τις συνεντεύξεις που έδωσαν αποκλειστικά στο EviaGoal μέλη της ομάδας του Αρτεμισιακού.
Δείτε επίσης τί είπε ο κος Ρέτσας πριν την απονομή και αποσπάσματα απο τους πανηγυρισμούς...


Σπύρος Κούτσουρης (Πρόεδρος)
.

Βαγγέλης Παπαδόπουλος (Αντιπρόεδρος)
..

Χρήστος Ανέστης (Προπονητής ομάδας)
 .

Βασίλης Ανέστης (Αρχηγός ομάδας)
..

Γιάννης Ρέτσας (Πρόεδρος ΕΠΣΕ)
  

Πανηγυρισμοί ομάδας
.


Κάντε κλικ στην πιο κάτω φωτογραφία για να δείτε απονομές και πανηγυρισμούς 



Κάντε κλικ στην πιο κάτω φωτογραφία για να δείτε το φιλικό παιχνίδι

https://photos.app.goo.gl/az39oRt1j12Q4hZ17

.