Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Σκεπαστή με καυτό δίλεπτο πήρε προβάδισμα νίκης, αλλά ο Ταμυναϊκός μίλησε τελευταίος και η μπίλια έκατσε στο (Χ) 2-2

 


Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της αγωνιστικής Σκεπαστή και Ταμυναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 και γενικά με την παρουσία τους έδειξαν ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο δίλεπτο 38' - 40' αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν μετά την ψυχρολουσία του εις βάρος τους σκορ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να διεκδικήσουν την νίκη έως το τέλος.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να δείχνουν περισσότερη κινητικότητα, αλλά γρήγορα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και μάλιστα είχαν και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 27' όταν δυνατό αριστερό σουτ του Λάμπρου χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αλατζά.

Στο 30' ο Ζουζουλής βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζωντό αλλά ο τερματοφύλακας του Ταμυναϊκού απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 38' οι γηπεδούχοι έκλεψαν την μπάλα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή τροφοδότησαν τον Ζουζουλή και αυτό με σουτ κεραυνό έστειλε την μπάλα στο δεξί παράθυρο του Ζωντού και έκανε το 1-0.

Στο 40' από το ίδιο περίπου σημείο με το 1ο γκολ και λίγο πιο μακριά ο Καψάλας με δυνατό ευθύβολο σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Ζωντού κάνοντας το 2-0.

Ο Ταμυναϊκός απάντησε στην ψυχρολουσία (και με δόση τύχης) στο 41' όταν ο Πιλάτης σέντραρε από αριστερά και ο Μαυρούτσικος στην προσπάθεια να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας με αυτογκόλ το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 44' αλλά πάλι το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Μαντράκα αυτή τη φορά.

Τελικά ο Ταμυναϊκός έφτασε στην ισοφάριση 2-2 με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου στο 63' σε μία φάση που έχει ευθύνη ο τερματοφύλακας Αλατζάς (η μπάλα πήγε στη γωνία που φύλαγε).

Στο 66' σουτ του Μεταξά από το ύψος της περιοχής απέκρουσε ο Αλατζάς στην αριστερή του γωνία.


Διαιτησία: Κασομούλης, Πριόνας - Ιωάννου


Σκεπαστή (Στάθης Κατσικογιάννης): Αλατζάς, Θαλασσινός Ι τ Αθ, Ανδρέου, Καλίτσης, Καψάλας Ν, Κωνσταντός, Μαυρούτσικος(46' Καρατζούδης, 90' Λαδογιάννης), Θαλασσινός Ι τ Β(65' Κανελλόπουλος), Γεωργίου(75' Αγιασοφίτης), Τηλιόπουλος, Ζουζουλής.


Ταμυναικός (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Ζωντός, Κιάτος, Πιλάτης, Αναστασίου Ι, Αναστασίου Β, Μεταξάς, Ποδαράς(64' Μώρος), Κούτρας, Λάμπρου, Μαστροκώστας, Μανδράκας(81' Πομαρές).