Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρόκριση με ανατροπή ο Όλυμπος 4-1 μέσα στα Ζάρητρα


Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ευβοίας "Απόστολος Πανταζής" πήρε ο Όλυμπος Γυμνού που επικράτησε μέσα στα Ζάρητρα με σκορ 4-1 και μάλιστα με ανατροπή καθώς από το 18' έως το 58' ήταν πίσω στο σκορ.

Το παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό παρά την διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες και ξέφυγε στο σκορ στο τελευταίο τέταρτο με τα 2 γκολ του Ντουλελάρι.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο ισχυρός άνεμος τον οποίο στο Α' μέρος τον είχαν υπέρ τους οι γηπεδούχοι και στο Β' οι φιλοξενούμενοι.

Στο πρώτο ημίχρονο τα Ζάρητρα μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και με στημένες φάσεις προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Γιαννούλη, αλλά την πρώτη μεγάλη ευκαιρία την είχε ο Ολυμπος στο 13' όταν ο Φτούλης ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας σούταρε και ο τερματοφύλακας Καλιοντζής έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τα Ζάρητρα απάντησαν άμεσα στο 17' όταν ο Πιλάτης σούταρε απευθείας εκτέλεση φάουλ και έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι

Στο αμέσως επόμενο λεπτό 18' ο Μαντασάς μπήκε από θέση μέσα αριστερά στην περιοχή του Όλυμπου και με πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Γιαννούλη κάνοντας το 1-0.

Στην συνέχεια το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά με εκατέρωθεν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με πρώτη την ευκαιρία του Σταματάκου στο 22' που βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε αλλά ο Καλιοντζής τον σταμάτησε.

Στο 23'  ο Πιλάτης σούταρε από το ύψος της περιοχής και ο Γιαννούλης με υπερένταση έβγαλε την μπάλα κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου ο Γκίκας έπιασε κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ.

Στο 25' σουτ του Κοτρογιάννη πάλι απέκρουσε ο Καλιοντζής. ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Ντουλελάρι στο 43'.

Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου σε εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σπανού η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννούλη χάνοντας οι γηπεδούχοι την ευκαιρία να πάνε στα αποδυτήρια με μεγαλύτερο προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Όλυμπος ανέβασε την απόδοση του και μετά την ανατροπή του σκορ σε 1-2 ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Στο 46' από λάθος της άμυνας ο Σπανός βγήκε απέναντι από τον Γιαννούλη αλλά ο πορτιέρο του Όλυμπου τον σταμάτησε.

Στο 58' ο Μπαρώτας με απευθείας εκτέλεση φάουλ φωτοβολίδα από 40 περίπου μέτρα (και με την βοήθεια του ανέμου) έστειλε την μπάλα στο αριστερό Γ του Καλιοντζή και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 65 ο Σταματάκος έκανε ωραία κούρσα και από θέση μέσα δεξιά πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-2 και φέρνοντας την ανατροπή στο παιχνίδι.

Τελευταίος μίλησε ο Ντουλελάρι που με δύο γκολ στο 74' (διαγώνιο σουτ) και στο 77' (πλασέ από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ) έκανε το τελικό 1-4.

Διαιτησία: Ντούρας, Ιωάννου - Πασχαλίδης


ΑΟ Ζάρητρα (Μπάμπης Γεωργίου):
Καλλιόντζης Σ.(88′ Χασάπης), Καλλιόντζης Γ.(72′ Ι. Παναγιώτου), Ντούνης (87′ Τόλιας), Πέππας, Μπουραντάς, Ελευθερίου, Σπανός (87′ Ηλίας), Πιλάτης (87′ Ι. Παναγιώτου), Γκίκας, Μαντασάς, Πόγκας.


Όλυμπος Γυμνού (Παναγιώτης Κοντογιάννης):
Γιαννούλης, Παρασκευάς (76′ Μιχελής), Καρλατήρας (83′ Κοντογιάννης), Σακκής, Μωραΐτης Θ, Ζουρμπουλής, Μπαρώτας, Φτούλης (86′ Κοκκάλας), Ντουλελλάρι, Κοτρογιάννης (83′ Ρόγκας), Σταματούκος(86' Αγγελάκης).