Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τον έκανε σάκο του μποξ: ΑΟ Χαλκίς - Όλυμπος Γυμνού 8-1

 



Στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Όλυμπο Γυμνού στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α Εύβοιας.  
Στο 3ο μόλις λεπτό οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Κωνσταντάγκα ο όποιος πήρε το ριμπάουντ απο την απόκρουση του Γιαννουλη σε σουτ του Παλαιολογου και με κοντινή προβολή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.
 Επτά λεπτά μετά ο σκόρερ λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα τόσο τα δικά του οσο και της ομάδας του, άλλα το σουτ του απο το ύψος του πέναλτι έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Γιαννουλης.
Στο δίλεπτο 19’ με 20’ του πρώτου μέρους η Χαλκίδα έφτασε μια ανάσα απο το 2-0 άλλα ο Γιαννουλης είπε οχι δυο φορές στις προσπάθειες του Λουκά στην αρχή και του Κωνστανταγκα στη συνεχεία. Ο κιπερ του Ολύμπου είπε νεο οχι σε νέο τετ-α-τετ με τον Παλαιολογο στο 24’.
Δυο λεπτά μετά ο Σταματουκος έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων εκανε το πλασέ προλαβαίνοντας τον Αγριοδημο αλλα η μπάλα πέρασε αργα και βασανιστικά άουτ γλείφοντας το δεξι δοκάρι της Χαλκιδας.
Ο Γιαννουλης με νέα επέμβαση στο 34’ σε σουτ του Καραχάλιου αποσόβησε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του.


Τελικά η Χαλκίδα στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να πετυχει δυο ακόμα τέρματα . Πρώτα στο 41’ ο Λούκας με καρφωτή κεφάλια αξιοποίησε τη σέντρα του Καραχάλιου κάνοντας το 2-0 και μετά απο δυο λεπτά ο Κωνσταντάγκας εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στο κέντρο της άμυνας του Ολύμπου και με πλασέ εκανε το 3-0. Με την συμπλήρωση των 45’ ο Καραχαλιος απέτυχε να σκοράρει απο κοντά καθώς το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ απο το αριστερό δοκάρι του Γιαννουλη.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Σταματουκος του Ολύμπου έδωσε τη θέση του στο Ρουμπή.
Στο 52’ ο Τσουμανης δέχτηκε ενα μαρκάρισμα στην περιοχή της Χαλκίδας ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ντουντελαρι έκανε το 3-1.
 Στην αμέσως επόμενη φάση ο Καραχαλιος έγινε αποδέκτης της πασάς του Θωμά στη μεγάλη περιοχή ανατράπηκε απο το Ρουμπη και πηρε το πέναλτι για την ομάδα του, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος κάνοντας το 4-1.
Στη φάση του πέναλτι των γηπεδούχων ο Ρουμπής αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίχτες.
Στο 55´ ο Κωνστανταγκας με κεφάλια ψαράκι έφτασε στο χατ-τρικ ανεβάζοντας το δείχτη του σκορ στο 5-1 αξιοποιώντας τη σέντρα απο δεξιά του Κολιοπουλου.
Δυο λεπτά μετά οι Μπαρωτας και Τσουμάνης παραχώρησαν τη θέση τους στους  Αργύρη και Παρασκευα για τον  Ολυμπο και οι Θωμάς και Πάλλης στους Τολη και Χαλιωτη για τη Χαλκιδα.
Στο 59’ ο Λούκας έχασε νεο τετ-α-τετ και δυο λεπτά μετά ο Καραχαλιος έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.
Με τη συμπλήρωση 66 λεπτών παιχνιδιού ο Κωνστανταγκας άφησε τη θέση του στο Μακρη και τρία λεπτά μετά οι Ντουντελαρι και Σακκης άφησαν τη θέση τους στους Ρογκα και Μιχελη. 

Στο 70ο λεπτό ο Λουκας νικήθηκε εκ νεου απο το Γιαννουλη που απέκρουσε σε κόρνερ. Απο το κορνερ του Καραχάλιου ο Χαλιώτης με κοντινή προβολή στο πρώτο δοκάρι έκανε το 6-1.
Έξι λεπτά μετά οι Καραχαλιος και Λούκας εγκα

τέλειψαν τον αγωνιστικό χωρο δίνοντας τη θέση τους στους Βουρδάνο και Θανάση.
Ο νεοεισελθών Βουρδάνος απο πλεονεκτική θέση απέτυχε να σκοράρει στο 79.
Ενα λεπτό μετά όμως ο Χαλιώτης με ενα άπιαστο σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Γιαννουλη κάνοντας το 7-1.
 Τον επίλογο στο χορό των γκολ για τη Χαλκιδα εγραψε ο Μάκρης με ωραίο πλασέ στο 86ο λεπτό του παιχνιδιού.
Το τελικό 8-1 δεν αφήνει περιθώρια για κριτική στο ματς. Μια ομάδα αυτής της Χαλκίδας εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο και το πιστοποίησε σε όλη τη διάρκεια του ματς καθηλώνοντας τον Όλυμπο σε παθητικό ρόλο φιλοδωρώντας τον μάλιστα με 8 τέρματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:  Γιώργος Διακομόπουλος


ΑΟ Χαλκίς (Παναγιώτης Τοκπασίδης): 

Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Καρβελάς, Τζάβρας, Θωμάς (61′ Τόλης), Τσούτης, Πάλλης (61′ Χαλιώτης), Καραχάλιος (76′ Βουρδάνος), Κωνσταντάγκας (67′ Μακρής), Λούκας (76′ Θανάσης), Παλαιολόγος.

Όλυμπος Γυμνού (Παναγιώτης Κοντογιάννης): 

 Γιαννούλης, Μπαρώτας (66′ Αργύρης), Κοντογιάννης, Σακκής (69′ Μιχελής), Θ. Μωραΐτης, Τσουμάνης (60′ Παρασκευάς), Ζουρμπουλής, Φτούλης, Ντουλελλάρι (69′ Ρόγκας), Κοτρογιάννης, Σταματούκος (46′ Ρουμπής).