Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έμφραγμα στο 90΄: ΑΠΚΟ Δροσιάς ΑΟ Μακρυκάπα 1-2


 

Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της Εύβοιας ο ΑΠΚΟ Δροσιάς υποδέχτηκε τον ΑΟ Μακρυκάπας.
Ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους. Με τον αέρα υπέρ της αγωνιζόταν η φιλοξενούμενη ομάδα γεγονός που την ευνόησε να έχει την υπέροχη στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Σωτηρόπουλου.
Δυο καλές στιγμές με σχεδόν όμοιο τρόπο άλλα διαφορετική κατάληξη είχε η Μακρυκαπα στο δίλεπτο 26’ με 28’.
Και στις δυο περιπτώσεις ο Χίος απο αριστερά έκανε παράλληλο γύρισμα στη μικρή περιοχή της Δροσιάς.
Το πρώτο μπλοκαρε ο Σωτηρόπουλος ενω στο δεύτερο ο Καραντάκης ήταν ενα κλικ πιο  αργός ώστε να κάνει την επαφή με τη μπάλα.
Στο 35ο λεπτό ο κ.Ελευθέριου πέρασε στη θέση του Κορδωνη τον Ελευθέριου Σωκράτη και πέντε λεπτά μετά ο Αλαφακης πέρασε στη θέση του Λουκά για τον ΑΠΚΟ.
Οι δυο αλλαγές της Δροσιάς έδωσαν άλλη πνοή στους γηπεδούχους οι οποίοι πήραν τον έλεγχο του ματς και κατάφεραν μάλιστα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να ανοίξουν και το σκορ.
Ο Σωκρατης Ελευθέριου από αριστερά κέρδισε το φάουλ στη γωνία του ύψους της μεγάλης περιοχής.
Ο Βαρσαμάς εκτέλεσε το φάουλ και ο Προβης με πολύ ωραια κεφάλια στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Πουρνη γράφοντας το 1-0 σκορ με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Εννιά λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και αφου η Μακρυκαπα άντεξε στη πεντάλεπτη πολιορκία που προηγήθηκε απο τη Δροσιά ο κ. Ζέρβας προχώρησε στην πρώτη αλλαγή για την ομάδα του αποσύροντας στο 54´ τον Χασανδρα και βάζοντας στη θέση του τον Κουτσαυλή Παν.
Τέσσερα λεπτά μετα ο Σιδερης νικήθηκε απο το Σωτηρόπουλο στο σουτ που επιχείρησε έξω απο τη μεγάλη περιοχή.
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 62ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλαμπάνη απο δεξιά ο Γκρινιάρης έπιασε τη κεφάλια και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Πέντε λεπτά μετά ο Χίος απώλεσε τεράστια ευκαιρία να πετυχει την ανατροπή στο ματς άλλα νικήθηκε στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ απο το Σωτηρόπουλο.
Στο 85 ο Βουρδάνος πέρασε στη θέση του Χίου για τη Μακρυκάπα.
Δυο λεπτά μετά ο Λούρος με ψηλοκρεμαστό σουτ έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι του ΑΠΚΟ ενώ στο ίδιο λεπτό οι Ελευθέριου Χαρ. και Διομετίδης άφησαν τη θέση τους στους Μπρατσιώτη και Άλικο για τους γηπεδούχους.
Η υπέροχη της Μακρυκαπας στο δεύτερο μέρος καρποφόρησε με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών.
Ο Βουρδανος εκανε τη κούρσα απο δεξιά μπήκε στη μεγάλη περιοχή έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Σίδερης με κοντινή προβολή νίκησε το Σωτηρόπουλο για δεύτερη φορά κάνοντας το 1-2.
Ενα λεπτό μετά ο χρυσός σκόρερ για την ομάδα του κ.Ζερβα άφησε τη θέση του στο Σμπρίνη ο οποίος δευτερόλεπτα πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του κ.Χουλιαρα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία αφού το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.
Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τη Μακρυκαπα να πανηγυρίζει μια μεγάλη και δίκαιη αναμφισβήτητα νίκη έκτος έδρας και τη Δροσιά να απογοητεύει τους φιλάθλους της, οι οποίοι έδωσαν το παρόν περιμετρικά του γηπέδου  με την εμφάνιση της ειδικά από 55ο λεπτό και μετά.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Διακομόπουλος


ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Παναγιώτης Ελευθερίου):
Σωτηρόπουλος, Τζαφέρος, Διοκμετζίδης (87′ Μπρατσιώτης), Δουρδουβέλας, Προβής, Κάκιος, Λουκάς (42′ λ.τ Αλαφάκης), Κορδώνης (36′ λ.τ. Σ. Ελευθερίου), Χ. Ελευθερίου (87′ Άλλκο), Βαρσαμάς, Σεϊνταράσι.


ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Βαγγέλης Ζέρβας):
Π. Πουρνής, Χρ. Χασάνδρας (55′ Κουτσαυλής), Μπαλαμπάνης, Γκρινιάρης, Αρ. Πουρνής, Πασάι, Γκίκας, Λούρος, Καραντάκης, Σίδερης (92′ Σμπρίνης), Χίος (85′ Βουρδάνος).

Διαιτητές: Χουλιαράς  (Αντ. Ιωάννου - Χαρ. Αντωνίου)