Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη του Αρτεμησιακού, 2-0 το Καλοχώρι / Παντείχι

 

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα του Αρτεμησιακού με 2-0 απέναντι στο Καλοχώρι / Παντείχι, σε έναν δυνατό αγώνα, με ρυθμό σε όλη του τη διάρκεια, κρατώντας μας σε ενδιαφέρον.
Η ομάδα του Αρτεμησιακού σήμερα εμφανίστηκε με αρκετό πάθος, δείχνοντας πως ήθελε το αποτέλεσμα οπωσδήποτε, έχοντας και τις περισσότερες τελικές φάσεις από την αντίπαλη ομάδα.
Αντίθετα η ομάδα του κ. Σταματίου ήταν αγωνιστική, προσπάθησε χωρίς να το βάλει κάτω να πετύχει το καλύτερο, όμως ελάχιστα απείλησε την άμυνα του Παναγιωτόπουλου.
Να σημειώσουμε πως ειδικά στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες διαμαρτύρονταν συχνά για τις αποφάσεις του ρέφερι, σε φάσεις διεκδίκησης κατά τις οποίες υπήρξαν και στιγμές έντασης.
Επίσης αξίζει να πούμε για μια φορά ακόμα πως «καθάρισαν» για την ομάδα του Αρτεμισίου οι Χατζηαθανασίου και Μουτουσίδης.

Το φίλμ του αγώνα

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, στο 13΄ συγκεκριμένα, ο Χατζηαθανασίου μπήκε μόνος του τριπλάροντας δυο – τρείς αντιπάλους και σούταρε προς την περιοχή βρίσκοντας τον Μουτουσίδη που από πολύ κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ, 1-0.
Στο 19΄ ο Γκογκομήτρος από κοντά σημάδεψε τα δίχτυα του Μίχου αλλά στην κυριολεξία πάνω στην τελική γραμμή ο Σαμπάνης έδιωξε σώζοντας την εστία της ομάδας του.
Στο 22΄υπήρξς φάση διαρκείας με τον Χατζηαθανασίου να σουτάρει από κοντά και η μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Μίχου, στην επιστροφή της ο Γκογκομήτρος πρώτα και ο Καρακάξης στη συνέχεια, σούταραν πάνω σε σώματα αμυνόμενων.
23΄ Η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα των φιλοξενούμενων με τον Σαμπάνη να σουτάρει από κοντά αλλά ο Παναγιωτόπουλος κράτησε το σκορ.
39΄ Ο Αποστόλου με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα προς το παραθυράκι του Παναγιωτόπουλου, που με εκπληκτική ενέργεια την έδιωξε σε κόρνερ.

Μουτουσίδης & Χατζηαθανασίου
Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν τέσσερις καλές στιγμές με σουτ του Μουτουσίδη (και οι τέσσερις)  στο 51΄,  58΄ 81΄ και 83΄ αλλά τις τρείς τις απέκρουσε εύστοχα ο Μίχος και την άλλη ο Βλάχος την έστειλε σε κόρνερ όντας ελάχιστα από την τελική γραμμή.
94΄ και ενώ η ομάδα των φιλοξενούμενων προσπαθούσε χωρίς αποτέλεσμα και χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά τον Παναγιωτόπουλο, ο Καρακάξης προσπερνώντας δύο αμυνόμενους από δεξιά, πλάσαρε στον Μουτουσίδη και εκείνος στον Χατζηαθανασίου που βρισκόταν τετ α τετ με τον Μιχο και εύκολα με πλασέ έκανε το τελικό 2-0.

ΣΣ: Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες πλούσιο φωτορεπορτάζ

Αρτεμησιακός (Χρ. Ανέστης)

Παναγιωτόπουλος, Αλεξίου (90’+5′ Μηνάς), Μεταξιώτης, Πετής, Χ. Ανέστης (30′ Σταματάκης λ.τ.), Γκογκομήτρος, Στραφιώτης, Φατσής, Χατζηαθανασίου, Ν. Καρακάξης, Μουτουσίδης.
 


Καλοχώρι / Παντείχι (Κ. Σταματίου)

Μίχος, Χατζηαντωνάκης (88′ Γκιζάνης), Χασανλάρι, Κονόμι (46′ Ν. Ζιζόλλι), Βλάχος, Σαμαρτζής, Σιγανός (80′ Σιγανός), Αποστόλου (88′ Α. Σταματίου), Σαμπάνης (60′ Τρίκκας, 81′ Κ. Καραμπάς), Ζαχαριάδης, Μήτρου.
 

Διαιτητές: Πόγκας (Κωνστάντιος - Αλεξίου)