Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στραβοπάτησε ο Αρτεμισιακός, 2-4 με το Αυλωνάρι

 


Στραβοπάτησε σήμερα στο γήπεδό του ο Αρτεμισιακός, χάνοντας από την πολύ καλή ομάδα του Αυλωναρίου με τελικό αποτέλεσμα 2-4, στην 3η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας.
Η ομάδα του Χρήστου Ανέστη σήμερα δεν έδειξε  καλό πρόσωπο, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, με την μπάλα χαμηλά και με συνεχείς ανταλλαγές τη μπάλας, βρίσκοντας χώρους στην άμυνα του Αρτεμισιακού και κάνοντας ή δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Μάλιστα η ομάδα του Αυλωναρίου θα μπορούσε να έχει πετύχει ευρύτερο αποτέλεσμα, μιας και πορτιέρε των γηπεδούχων κράτησε το αποτέλεσμα έχοντας σωτήριες επεμβάσεις για την εστία του.
Σήμερα έλειπε από την ομάδα ο αρχηγός της Βασίλης Ανέστης, μιας και έχει μια περιπέτεια με την υγεία του και την αρχηγία ανέλαβε ο Νίκος Καρακάξης, γνωστός σαν «Μπαμ – μπαμ».

Φάσεις και γκολ του αγώνα


 4΄ Ο Χατζηαθανασίου πλασάρει στον Καρακάξη με σουτ από πλάγια θέση στελνει την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
 8΄ Ο Μακρυνικόλας κερδίζει φάουλ που εκτελεί ο Braha, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου, ο οποίος αντέδρασε εύστοχα.
20΄ Ο Μακρυνικόλας σουτάρει και με σωστή αντίδραση ο Παναγιωτόπουλος μπλοκάρει σταθερά.
22΄ Ο Braha από αριστερά πλασάρει προς το δεύτερο δοκάρι που βρίσκεται ο Γιώργος Παναγιώτου, που απλά ακουμπά την μπάλα στην κίνησή της, στέλνοντάς της στα δίχτυα των γηπεδούχων, ανοίγοντας το σκορ 0-1.
28΄ Δυνατό σουτ του Μακρυνικόλα από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να βγαίνει λίγο έξω από το δεύτερο κάθετο του Παναγιωτόπουλου.
32΄ Κεφαλιά του Μουτουσίδη βρίσκει τον Χατζηαθανασίου που βρίσκεται κοντά στην τελική γραμμή και ο οποίος με ανάποδο σουτ δεν βρίσκει στόχο, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο του Κούκη.
36΄ Παρόμοια φάση με αυτή του 28ου λεπτού, με πρωταγωνιστή όωμς τον Μαστροκώστα.
38΄ Δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή διώχνει εύστοχα ο Παναγιωτόπουλος, η μπάλα στρώνεται στον Braha και με δυνατό βολέ την στέλνει άουτ.
44΄ Ο Στραφιώτης από πλάγια θέση σουτάρει για τα δίχτυα, ο Κούκης προσπαθεί να πιάσει αλλά η μπάλα του φεύγει και ο Χατζηαθανασίου που βρίσκεται δίπλα του την αγγίζει με το πόδι, αλλά ο Κούκης του λέει και πάλι «όχι».
45΄+  Στα τελευταία δευτερόλεπτα  του πρώτου μέρους, ο Μαστροκώστας εκτελεί  φάουλ με την μπάλα να φτάνει στον αρχηγό του Αυλωναρίου Καρατζά, που σουτάρει μέσα από την περιοχή, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, 0-2, σκορ ημιχρόνου.
61΄ Ο Γιώργος Παναγιώτου μπαίνει από δεξιά και από τη σέντρα προωθείται προς το όριο της μεγάλης περιοχής τριπλάροντας δυο – τρείς αντιπάλους και τελικά πλασάρει στον Braha που βρίσκεται μόνος με τον τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλο και έυνολα τον νικάει, κάνοντας το 0-3.
66΄ Δυνατό σουτ του Dragoti με εύστοχη ενέργεια ο Παναγιωτόπουλος σώζει την εστία του.
70΄ Ο Καρακάξης ανατρέπεται μέσα από το όριο της μεγάλης περιοχής και η κα Κουκούρα αρχικά υποδεικνύει φάουλ, όμως ο βοηθός της κος Δούκας την «διορθώνει» και τελικά σωστά χρεώνει πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μουτουσίδης, μειώνοντας σε 1-3.
89΄ O Dragoti μπαίνει προς την περιοχή του Παναγιωτόπουλου με την άμυνα να μη μπορεί να τον ανακόψει και ευρισκόμενος τετ α τετ με τον γκολκήπερ του Αρτεμισιακού,  εύκολα βρίσκει και πάλι τα δίχτυα του, 1-4.
93΄ Στις καθυστερήσει ο Νίκος Καρακάξης τριπλάρει δυο τρείς αντιπάλους του και από πλάγια θέση τροφοδοτεί τον Μουτουσίδη που από πάρα πολύ κοντά, δεν δυσκολεύεται να διαμορφώσει το τελικό 2-4.


ΣΣ:  Θα υπάρξει ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ μέσα στις επόμενες ημέρες



Αρτεμισιακός (Χρήστος Ανέστης):
Παναγιωτόπουλος, Παπαδιώτης (46′ Κομποθανάσης), Μεταξιώτης (46′ Σταματάκης), Παπανδρέου, Ανέστης, Γκογκομήτρος, Στραφιώτης, Φατσής, Χατζηαθανασίου (55′ Μπαλάνος), Ν. Καρακάξης, Μουτουσίδης.


Αυλωνάρι (Γιώργος Τζόκας):
Ν. Κούκης, Παππάς (90΄+ Πόγκας), Μπρεγκανάκου (68′ Ν. Παναγιώτου), Καρατζάς, Μάλλιος, Καράπας, Γ. Παναγιώτου (72′ Παπανίκος), Μαστροκώστας (90΄+ Braho), Braha, Μακρυνικόλας, Drago
ti.


Διαιτητές: Κούκουρα (Λιαγκάκης – Δούκας)