Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε η Δροσιά από το Μαντούδι


 Πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στο Μαντούδι για την Γ΄φάση του κυπέλλου Εύβοιας "Απόστολος Πανταζής" όπου  ο ΑΠΚΟ Δροσιάς πέρασε δια πυρός και σιδήρου  παίρνοντας την πρόκριση από την Αναγέννηση Μαντουδίου στη "ρώσικη ρουλέτα" των πέναλτι  με 4-1, κανονική διάρκεια αγώνα 0-0 και παράταση 1-1.

Οι νικητές είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή στη διαδικασία των πέναλτι τον τερματοφύλακα Σωτηρόπουλο που απέκρουσε δύο πέναλτι και έδωσε την νίκη - πρόκριση στην ομάδα του.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες με τον ΑΠΚΟ να είναι καλύτερος στο Α' ημίχρονο έχοντας κορυφαίες στιγμές τα δύο δοκάρια  στο 20' με Προβή και Ελευθερίου στην ίδια φάση.

Στο Β' ημίχρονο Ο ΑΠΚΟ πάλι ξεκίνησε πολύ δυνατά χάνοντας 4 καλές ευκαιρίες με τους Μπρατσιώτη στο 47' πλασέ άουτ, Τουλίτση στο 50' σουτ λίγο έξω από την εστία, Ελευθερίου 55' σουτ που απέκρουσε ο Κουκλούς και στο 67' πάλι ο Ελευθερίου σούταρε αλλά ο Κουκλούς τον σταμάτησε αλλά το Μαντούδι μετά το 65' κοίταξε στα μάτια την Δροσιά και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Στεργίου στο 75'  σε τετ α τετ να προηγηθεί αλλά ο Σωτηρόπουλος έσωσε την ομάδα του.

Το τελικό 0-0 της κανονικής διάρκειας του αγώνα έστειλε το παιχνίδι στη παράταση όπου στο 95' ο Ελευθερίου με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Όμως το Μαντούδι βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση με τον Λιάκο στο 112' ο οποίος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-1 στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι παρά το γεγονός ότι η Δροσιά θα μπορούσε να φτάσει στην νίκη στο 115' με πλασέ του Φρυγανά που πέρασε άουτ και στο 120' όταν κεφαλιά του Προβή πέρασε άουτ.

Στα πέναλτι μίλησε η κλάση του Σωτηρόπουλου ο οποίος σταμάτησε δύο πέναλτι των γηπεδούχων.

Η σειρά των πέναλτι

Κάκιος 0-1

Τσούπρος (απέκρουσε Σωτηρόπουλος)

Ελευθερίου 0-2

Λιάσκος (απέκρουσε Σωτηρόπουλος)

Σεινταράσι 0-3

Λιάκος 1-3

Μάλλιαρης 1-4



Μαντούδι (Κώστας Ζυγογιάννης): Κουκλούς, Μπαλατσός (101′ Α. Καντζούρας), Σταμούλος (117′ Ι. Καντζούρας), Τσικτσίρης, Τσούπρος, Λιάκος, Στεργίου, Ν. Μπίλας, Λιάσκος, Τσούρτης (35′ Δασκαλόπουλος), Γκάβαλης.



Δροσιά (Παναγιώτης Ελευθερίου): Σωτηρόπουλος, Τζαφέρος, Σεϊνταράσι, Δουρδουβέλας, Προβής, Κάκιος, Γ. Τουλίτσης (72′ Μυτάκης), Διοκμετζίδης, Χ. Ελευθερίου, Αλαφάκης (72′ Φρυγανάς), Μπρατσιώτης (64′ Άλκο, 110′ Μάλλιαρης).







Ρεπορτάζ: Γιώργος Νικολάου