Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ευβοϊκός Γουβών - Αμαρυνθιακός 1-3

 

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, η ομάδα του Ευβοϊκού Γουβών ηττήθηκε από τον Αμαρυνθιακό με τελικό αποτέλεσμα 3-1.
Αν και η ομάδα του Γιώργου Δημητρίου προηγήθηκε πριν ολοκληρωθούν 60 δευτερόλεπτα αγώνα με ωραία βολέ στην κίνηση της μπάλας από τον Ηλία Ιωσήφ (1-0), η ομάδα του Αμαρυνθιακού απάντησε γρήγορα με τον Ζάνιο, στο 9ο λεπτό, από κοντά και έφερε το παιχνίδι στα ίσια, (1-1).
Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για σκοράρισμα, όπως στο 15΄με τον Κοντρατζίου να στέλνει την μπάλα παράλληλα με την τελική γραμμή από πλάγια θέση και στο 20΄ με τον Νίκο Παπανδρέου με το κεφάλι να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο του Τόρα. Σε αυτή τη φάση ο ποδοσφαιριστής των Γουβών έσκισε τη μύτη του, έγινε αναγκαστική αλλαγή και κατευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας για να του παρασχεθούν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες.

Το ημίχρονο τελείωσε 1-1 και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και με πείσμα για να πάρουν το αποτέλεσμα, χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη φάση στα καρέ του Τόρα.
Στο 51΄ ο Αμαρυνθιακός έφτασε κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματά του αφού ο Δημ. Σελίμης χρεώθηκε με πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μυρτέζα Vald. O Κοντρατζίου ανέλαβε να το εκτελέσει, με τον Φάτλι Μιλάνι να αποκρούσει και να στέλνει την μπάλα στο κάθετο και από εκεί σε άουτ.
Όμως στο 72΄ 0 Νάτσης από πλάγια θέση τροφοδότησε τον Τσούτση που τετ α τετ με τον Μιλάνι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1 και την ανατροπή.
Στη συνέχεια η πίεση της ομάδας του Γιώργου Κρόκου έγινε μεγαλύτερη και στο 85΄για άλλη μια φορά οι Γούβες χρεώθηκαν με πέναλτι σε μια φάση σχεδόν καρμπόν με το προηγούμενο. Το εκτέλεσε ο Μυρτέζα Val.  αλλά το τέρμα που πέτυχε δεν μέτρησε, αφού ο κος Σιαπλαούρας υπέδειξε συμπαίκτη του που κινήθηκε και βρέθηκε σε αντικανονική θέση, χρεώνοντας τεχνική ποινή.
Να επισημάνουμε πως και στις δύο περιπτώσεις υπήρξαν έντονα παράπονα από τους γηπεδούχους για την υπόδειξη της εσχάτης των ποινών, αλλά σε γενικές γραμμές υπήρξαν παράπονα και από τις δύο ομάδες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για τις αποφάσεις του ρέφερι.
Το παιχνίδι κλείδωσε στο 90΄ με τον Τσούτση να βρίσκεται τετ α τετ με τον Φάτλι Μιλάνι και εύκολα να κάνει το τελικό 1-3.


Ευβοϊκός Γουβών (Γ. Δημητρίου):

Μιλάνι, Δ. Σελίμης, Μαργέτης, Παπανδρέου (Τσώνος), Γ. Στραφιώτης, Βούλγαρης, Βασιλείου (Χ. Στραφιώτης), Δημουλάκης, Γαλιατσάτος (Ν. Σελίμης), Ιωσήφ, Δ.-Α. Σαββόπουλος (Γιάγκος).
 

Αμαρυνθιακός (Γ. Κρόκος):

Τόρα, Α. Σεφερλής, Νάτσης, Πετράκης, Κηρύκος (Κιμουλιάτης), Σ. Μυρτέζα, Β. Μυρτέζα, Ζάνιος, Κοντραζίου, Ε. Μυρτέζα (Φτούλης), Τσούτσης (Μεταξάς).

Διαιτητές: Σιαμπαλούρας (Νέγρης - Παυλάτος)