Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ηρακλής Ψαχνών: Ευχή μας να επικρατήσει η λογική και όχι διαστροφικές λύσεις


 Με ανακοίνωση του το Δ/Σ του Ηρακλή Ψαχνών τοποθετείται σχετικά με την έναρξη των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων  και όχι μόνο....

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι,

Τα όσα θα αναφέρουμε παρακάτω δεν αποτελούν κάποιου είδους μανιφέστου, αλλά η απεικόνιση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνουμε όλοι.

Γνωρίζουμε ότι αυτά που θα γράψουμε δεν θα αρέσουν σε ορισμένους. Ενδεχομένως να ενοχλήσουν και κάποιους άλλους. Δεν μπορούμε όμως ως θεσμικοί παράγοντες να παραμείνουμε απαθείς και άφωνοι μπροστά σε αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε να γίνονται ερήμην των σωματείων.

Συζητήσεις και Τήλε-συνευρέσεις, άτυπες ή επίσημες Τήλε- διασκέψεις και ρεπορτάζ για την επανέναρξη των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων ειδάλλως ....ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!!

Δηλαδή περιμέναμε τον Κορωνοϊό για να το καταστρέψει.......

Μήπως σε αντιδιαστολή με το παραπάνω, μπορεί αυτό να αποτελέσει εφαλτήριο για την άνοδό του αναδεικνύοντας σε όλους τις παθογένειές του;;;;

Από τα λίγα που καταλαβαίνουμε όλο το πρόβλημα είναι τα....TEST (rapid ή μοριακά)!!!! Άπαξ και αυτά γίνουν τελειώσαμε...ξεμπερδέψαμε...ξεκινάμε !!!

Ας υποθέσουμε λοιπόν πως ξεκινάμε.....με τις υπάρχουσες βέβαια συνθήκες που απλά τις αναφέρουμε:

Διοικήσεις ομάδων ( υπό διάλυση ,χωρίς τη δυνατότητα σύγκλισης συμβουλίων και συγκεντρώσεων, με επικινδυνότητα παρουσίας στις εκδηλώσεις της ομάδας κλπ)

Ποδοσφαιριστές–προπονήσεις-προετοιμασία ( μετακινήσεις ποδοσφαιριστών για προπονήσεις από άλλες πόλεις και άλλους νομούς - χρήση διαφορετικών γηπέδων για προπονήσεις εν μέσω του χειμωνα, με χιόνια βροχές κλπ-χρόνος πλήρους προετοιμασίας μετά την πολύμηνη διακοπή τουλάχιστο 7 εβδομάδες-φιλικοί αγώνες προετοιμασίας ;;;;- θεραπείες, εργομετρικά-επάνοδος με καραντίνα ξένων ποδοσφαιριστών - κλειστά γυμναστήρια)

Έσοδα ομάδων (εισιτήρια - διαφημίσεις - χορηγίες ΜΗΔΕΝ) ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ;;;;;;

Αγωνιστικό πρόγραμμα ( αγώνες Τετάρτη -Κυριακή συμμετοχή ποδοσφαιριστών λόγω εργασίας;;; -κίνδυνος απώλειας βασικής εργασίας - πρόσθετο οικονομικό βάρος λόγω συνεχών μετακινήσεων )

Rapid test ( 2 αναγκαστικά test εβδομαδιαίως ποδοσφαιριστών προπονητών παραγόντων σε συγκεκριμένες ώρες και χώρους...είναι εφικτό;;; )

Νόσηση ποδοσφαιριστή-των. Πως θα περιθάλψεις και θα φροντίσεις κάποια παιδιά που είναι πιθανόν να νοσήσουν. Και καλά αν είναι ντόπια. Αν όμως είναι κάποιος ή κάποιοι που είναι απο μακριά ή ακόμη χειρότερα ξένοι πως το διαχειρίζεσαι αυτό;

Ακαδημίες ( πίεση παιδιών και γονέων για επανέναρξη- συγχρωτισμός -επικινδυνότητα - χώροι άθλησης -αποδυτήρια ).

Φίλες και φίλοι,

καταλήγοντας, ως άνθρωποι χρόνια του ποδοσφαίρου, θα ήταν αδιανόητο να επιθυμούμε τη διακοπή των πρωταθλημάτων που για εμάς τους ερασιτέχνες παράγοντες είναι η διαφυγή από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μας, η ζωή μας. Δεν μπορούμε όμως να είμαστε αρνητές της πραγματικότητας και να εθελοτυφλούμε μπροστά στις διαμορφωμένες συνθήκες και τη μη ύπαρξη ικανών προϋποθέσεων που αναφέραμε για τη σωστή και την ασφαλή λειτουργία των ερασιτεχνικών μας ομάδων. Υπενθυμίζουμε οτι είχαμε υποβάλλει επίσημα, σοβαρή και έγκαιρη αντίρρηση, για την έναρξη των πρωταθλημάτων το καλοκαίρι.

Τέλος ας μας επιτραπεί ο παραλληλισμός με τις ελληνικές τράπεζες του 2015. Είναι εύκολο να κλείσεις, να σταματήσεις , και πολύ πιο δύσκολο να επαναλειτουργήσεις με υγιή εκκίνηση.

Ευχή μας να επικρατήσει η λογική και όχι τίποτα διαστροφικές λύσεις, με μερεμέτια και πασαλείμματα. AS USUAL.

Αλήθεια δεν ξέρουμε πόση πειθώ μπορεί να έχουν οι θέσεις μας ή πόσο επιδερμικά και επιφανειακά μπορεί να το δει ο καθένας. Οι προϋποθέσεις λειτουργούν σωρευτικά και οχι ανεξάρτητα η μία απο την άλλη.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ


ΥΓ: θα ήταν παράλειψη μας να μην τοποθετηθούμε στην περιβόητη οικονομική ενίσχυση των σωματείων της Γ ́ Εθνικής με το..... ιλιγγιώδες ποσό των 2.500 ευρώ. Ευχαριστούμε μεν την ΓΓΑ και τον Υπουργό αλλά αυτή η οριζόντια κατανομή ισοδυναμεί με κάθετη ισοπέδωση. Για ποιο λόγο οι προϋπολογισμοί, οι απολογισμοί;;; Ευελπιστούσαμε σε εξατομίκευση της κατηγορίας που αγωνίζεται κάθε ομάδα και σε εξομάλυνση και εξορθολογισμό των δαπανών σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που απέστειλαν οι ομάδες και βρίσκονται στη διάθεση της ΓΓΑ.