Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κύπελλο «Απόστολος Πανταζής» Α΄ Φάση: ΑΕ Ιστιαίας – Ευβοϊκός Γουβών 1-1

 


Για την πρώτη φάση του Κυπέλλου «Απόστολος Πανταζής», η ομάδες της ΑΕ Ιστιαίας και του Ευβοϊκού Γουβών ήλθαν ισόπαλοι 1-1, με του γηπεδούχους να έχουν τις φάσεις για γκολ που δεν εκμεταλλεύτηκαν, ένα χαμένο πέναλτi και το αποτέλεσμα να καθορίζεται απο το πρώτο μέρος.

Να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι με το σημερινό αποτέλεσμα εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του κυπέλλου.


Το φίλμ του αγώνα

 8΄ Η ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας κατάφερε να σκοράρει γρήγορα με τον Δήμου που μπήκε από δεξιά και πλάσαρε όμορφα στον Ντέντη που ερχόταν ακάλυπτος και σχεδόν από την  αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

10΄ Ο Κατσαρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε τα δίχτυα του Δαμάσκου που με ένταση έδιωξε την μπάλα, σώζοντας την εστία του.

25΄ Πέναλτι που κέρδισε ο Παπασταμούλος εκτέλεσε ο Δήμου, στέλνοντας την μπάλα άουτ, λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αλεξίου.

29΄ Ο Ντέντης από την περιοχή της Ιστιαίας προωθείται και πλασάρει στον Δήμου που ακολουθεί μαζί του στην επίθεση της ομάδας του. Αυτός ξαναδίνει στο Ντέντη μέσα στην αντίπαλη  περιοχή που πλασάρει προς τα δίχτυα, με την άμυνα των Γουβών να σώζει πάνω στην τελική γραμμή. Στη φάση αυτή οι παίκτες των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν για «χέρι» σε αμυνόμενο.

35΄ Δυνατό σουτ του Παπασταμούλου αποκρούει σωτήρια ο Αλεξίου, με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Δήμου που σουτάρει από κοντά, αλλά πάλι ο Αλεξίου του  λέει «όχι». Η μπάλα και πάλι επιστρέφει στον Δήμου που από κοντά πλασάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

45΄ Ο Κατσαρης με δύο κόντρες σε αντιπάλους καταφέρνει να κρατήσει την μπάλα και με βαθύ πλασέ την στέλνει προς το δεύτερο δοκάρι που βρίσκεται ο Πρέντι, ο οποίος νικά τον Ντέντη και τον Δαμάσκο κάνοντας το  1-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

60΄ Ο Σταμάτης Σταθαράς που είχε μπει σαν αλλαγή, κλέβει έξυπνα την μπάλα, περνά δυο αντιπάλους του και σουτάρει βεβιασμένα στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Αλεξίου.

90΄ Ο Καραγιάννης μπαίνει μόνος του από δεξιά και ο Αλεξίου βγαίνει εκτός περιοχής για να αποσοβήσει τον κίνδυνο, παίρνοντας κίτρινη κάρτα αφού ανέτρεψε τον παίκτη της Ιστιαίας.

ΣΣ: Θα υπάρξει πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ σε άλλη ανάρτηση



AE Ιστιαίας:

Δαμάσκος, Σταθαράς, Πανταζής, Παπανδρέου, Τριανταφύλλου (46΄ Σταθαράς Στ), Γλύκος, Ντέντης, Καλιβάτσι, Παπασταμούλος (70΄ Καραγιάννης), Δήμου, Γερογιωργλάκης Α (65΄ Κουρομιχελάκης)



ΑΟ Ευβοϊκός Γουβών (Δ. Ζουπανιώτης):
Αλεξίου, Σελίμης Δ, Πρέντι, Στραφιώτης, Γοργομάτης Α, Δημουλάκης, Κατσαρης, Αλμπάνης, Βαλμάς, Ιωσήφ (23΄ Μαργέτης α/α), Βασιλείου 

Διαιτησία: Βρακάς ( Γάτος - Λιαγκάκης)