Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ερμήλιος - Νηλέας Νεοχωρίου 0-2: Νίκη κορυφής για τους ερυθρόλευκους

 


Νίκη κορυφής για τους ερυθρόλευκους του Νηλέα Νεοχωρίου που πέρασαν και από την Δροσιά νικώντας τον Ερμήλιο με 2-0 και επανήλθαν στην 1η θέση την οποία είχαν χάσει προσωρινά το Σάββατο από τους Ζάρακες.

Το παιχνίδι στο Α' μέρος ήταν πιο ανταγωνιστικό αλλά από το 28' ο Ερμήλιος αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπακρή (2η κίτρινη) και αυτό εκμεταλλεύτηκε  στο Β' ημίχρονο ο Νηλέας που πέτυχε δύο τέρματα.

Βέβαια και οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο 35' λόγω τραυματισμού τον Καρλή που είναι παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα του.

Τις δύο πρώτες ευκαιρίες είχε ο Ερμήλιος με τον Δουρμούσογλου αλλά την μία σταμάτησε ο Κότσαρης και η άλλη πέρασε άουτ.

Το Νεοχώρι αντέδρασε και είχε σπουδαίο τετ α τετ με τον Γιαγκίνη που απέκρουσε ο Αγγελής.

Στο Β' ημίχρονο ο Νηλέας ήταν κυρίαρχος και βρήκε δύο γκολ στο διάστημα 52' - 58' με σκόρερ και στις 2 περιπτώσεις τον Άγγελο Μπάνο, είχε δοκάρι με τον Γιαγκίνη στο 63' και δύο καλές ευκαιρίες με τον Μαστροκώστα και τον Γιαγκίνη αργότερα για να πετύχει μεγαλύτερο σκορ.



Διαιτησία: Ντούρας, Ρουμπής - Ντόβολης Ε.



ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Δ. Ερμήλιος): Αγγέλης, Πέντσιος, Μπογιατζόγλου, Μπακρής, Γ. Μπουρνάζος, Πετράκης, Μπανάσης (61′ Δούκας), Καπατσούλιας, Μπασινάς (76′ Αλάμαρας), Δουρμούσογλου (61′ Στουραΐτης), Φτούλης.




ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Μ. Καρατζάς): Γ. Κότσαρης, Κ. Κότσαρης (84′ Καρατζάς), Σαμαράς, Αναστασίου, Φρυγανάς, Μπάνος, Αρκάς, Αλάμπεης (77′ Λύκος), Καρλής (35′ Σπανός λ.τ.), Τ. Μαστροκώστας (77′ Σ. Κότσαρης), Γιαγκίνης.