Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Β΄ Κατηγορία – Μοιράστηκαν βαθμούς Ιστιαία και Σταυρός, 1-1

 


Για την 8η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας στο Βορά, ομάδα της Ιστιαίας ήλθε ισόπαλη 1-1 με τον ΑΠΣ Σταυρού, σε έναν αγώνα που είχε πολλά στοιχεία ντέρμπι, με πολλές φάσεις, κάποιες φορές σκληρό παιχνίδι, δύναμη, εντάσεις, πολλές κίτρινες και  ΔΥΟ κόκκινες κάρτες, ενώ κράτησε σε όλη του τη διάρκεια αμείωτο το ενδιαφέρον των, δυστυχώς, λίγων φιλάθλων που το παρακολούθησαν.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν πολύ γρήγορα και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το πλεονέκτημα του 1-0, με τον Σταυρό να μπαίνει στο δεύτερο μέρος με πολύ πείσμα για να να πάρει τον αγώνα και τελικά να καταφέρνει να ισοφαρίσει, μένοντας και με 10 ποδοσφαιριστές.  Και η ομάδα της Ιστιαίας είχε και αυτή μία απώλεια με κόκκινη κάρτα.


Το φιλμ του αγώνα

Η ομάδα της Ιστιαίας είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 2ο λεπτό, με τον Δήμου να χάνει πολύ καλή ευκαιρία για σκοράριρισμα.

13΄ Ο Ντέντης εκτελεί φάουλ με την μπάλα να μπαίνει στην περιοχή και ο Σαμαράς σε πρώτο χρόνο καταφέρνει να διώξει με ένταση, η μπάλα σε δεύτερο χρόνο φτάνει στον Καλιβάτσι που βρίσκεται στο δεύτερο δοκάρι και εύκολα βρίσκει στόχο, κάνοντας το 1-0.

17΄ Ο Ρούσσος για τους φιλοξενούμενος με κεφαλιά «ψάχνει» στόχο, με τον Μουρίδη να διώχνει με πολύ ένταση.

24΄ Ο Καρκαλής βλέπει απευθείας κόκκινη κάρτα από τον κο Φώτη, μιας και είχε έντονες συνεχείς διαμαρτυρίες, αφήνοντας την ομάδα του Σταυρού μας 10 παίκτες.

36΄ Ψιλοκρεμαστό πλασέ του Ντούμα καταφέρνει να αποκρούσει ο Μουρίδης.

40΄ Σουτ από κοντά του Σπανού, τερματίζει ελάχιστα άουτ.

47΄ Άλλη μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους χάνεται, με τον Δήμου να περνά τον Σαμαρά με ψιλοκρεμαστό σουτ, με την μπάλα να βγαίνει ελάχιστα πάνω από οριζόντιο δοκάρι.

55΄ Μετά από κόρνερ ο Φλέβας με το κεφάλι βρίσκει το κεφάλι του Στεργίου που από πολύ κοντά στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο του Σαμαρά.

57΄ Ο Μουτουσίδης από πολύ πλάγια θέση σουτάρει δυνατά με την μπάλα να περνά σχεδόν παράλληλα από την τελική γραμμή του τέρματος του Μουρίδη και φτάνει στο δεύτερο δοκάρι στον  Ντούμα που πλασάρει σχεδόν από ενάμιση μέτρο για τα δίχτυα, με την άμυνα να διώχνει σχεδόν πάνω στο όριο του τέρματος.

70΄ Ο Παπασταμούλος  διαπληκτίζεται εκτός φάσης και  βλέπει απευθείας κόκκινη κάρτα  Έτσι και  η Ιστιαία μένει με 10 παίκτες ..

75΄ Ο Ντούμας κλέβει την μπάλα και ξαφνιάζει την άμυνα της Ιστιαίας ξεγελώντας τον Μουρίδη και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του, φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια, 1-1, που είναι και το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.

90+  Ο Ταψής είχε την τελευταία ευκαιρία, σουτάροντας από κοντά για τα δίχτυα του Μουρίδη που όμως με εκπληκτική ενέργεια του λέει «όχι».

(ΣΣ: τα γκολ του αγώνα θα δημοσιευθούν σε άλλη ανάρτηση, όπως και το φωτορεπορτάζ του αγώνα)

AE Ιστιαίας:

Μουρίδης, Φλέβας, Ντέντης, Παπασταμούλος, Παπανδρέου (37′ Πετής, 53′ Πανταζής), Τριανταφύλλου, Γλύκος, Η. Στεργίου, Καλιβάτσι, Δήμου, Κατσάρης (83′ Σταθαράς).


ΑΠΣ  Σταυρού (Άγγελος Βογιατζής):

Σαμαράς, Βογιατζής (70′ Κατσαρής), Μαρίνος (88′ Λέκκας), Ταψής, Ι. Καρκαλής, Σεΐτης, Ρούσσος, Σπανός, Ντούμας (83′ Α. Ταυρής), Μουτουσίδης, Τζαμίχας.


Διατησία: Φώτης (Δάλλας – Αντωνίου Γ)