Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ελλήσποντος - Ταμυναϊκός 2-3: Μεγάλη νίκη και αναρρίχηση στην βαθμολογία



Πολύ καλός αγώνας έγινε στην Νέα Λάμψακο με τον γηπεδούχο Ελλήσποντο να αντιμετωπίζει τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου παρουσία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Μεγάλος νικητής του παιχνιδιού ο Ταμυναϊκός που επικράτησε με 3-2 και αναρριχήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν πάθος, ενέργεια και αποφασιστικότητα και έβαλαν δύσκολα στον αντίπαλο δείχνοντας ότι ειδικά μέσα στην έδρα τους είναι πολύ υπολογίσιμοι, ενώ ο Ταμυναϊκός έδειξε για ακόμα μία αγωνιστική ότι είναι από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας.

Ο Ελλήσποντος προηγήθηκε στο σκορ 1-0 στο 15' με δυνατό σουτ του Κατσίμπρα.

Στο 18' έγινε το 1-1 με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μώρου που από πλάγια θέση αιφνιδίασε τον Μπούρο που έχασε την μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ταμυναϊκός απείλησε σε τρεις περιπτώσεις μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, δύο με τον Μώρο και μία με τον Κοτρογιάννη αλλά δεν τα κατάφερε.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 53' μετά από πάσα του Βρέττου ο Μώρος πλάσαρε τον Μπούρο και έκανε το 1-2.

Ο Ελλήσποντος αντέδρασε, πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση 2-2 με δυνατό σουτ του Κατσίμπρα στο 68' από "κομπίνα" σε εκτέλεση φάουλ και έχασε ευκαιρία με τον Νικολάου 2 λεπτά αργότερα.

Μετά το 70' ο Ταμυναϊκός ανέβασε την απόδοση του και έφτασε στο 2-3 στο 84' με σκόρερ τον Βογιατζή σε φάση που ξεκίνησε από τον Μώρο ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα δείχνοντας ότι διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας.


Διαιτησία: Τουλούμης, Πριόνας - Κελεπούρης



ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γ. Κρόκος): Μπούρος, Γιαλός, Μπουρίκας, Αγγελάτος (89′ Δουγιέκος), Ντούκα, Κικίδης, Νικολάου, Κατσίμπρας, Στρατής (82′ Βουγέσης), Ανέστης (46′ Πέτσας), Νάτσης.




ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Πιλάτης, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Μ. Αναστασίου, Βογιατζής, Βρέττος, Σταματούκος (72′ Μπράχα), Ι. Μώρος (89′ Φωτιάς), Κοτρογιάννης (89′ Μακρής).