Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σε ομάδα Super League 2 ο Αλέξης Αλεξανδρής


Αντίπαλος της παλιάς του ομάδας, της Βέροιας, θα βρεθεί στην φετινή Super League 2 ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Αλέξης Αλεξάνδρής που πριν λίγες μέρες  έφυγε από τον πάγκο του Αμαρυνθιακού, καθώς ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας από τον Απόλλωνα Λάρισας για το πόστο του διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος.


Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας:


«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την είσοδο στην ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή. Ο διεθνής βετεράνος άσος με τις τόσες παραστάσεις σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο, αναλαμβάνει Διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος. Ο Αλεξανδρής, που σημειωτέων είναι κάτοχος και του PRO θα έχει τον ιδιαίτερο ρόλο να βοηθήσει με τις γνώσεις του, τόσο την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, όσο και τους ποδοσφαιριστές.


Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νοιώθει χαρούμενη που εντάσσει στην δύναμη της, μια πανελλήνιας αναγνώρισης, ποδοσφαιρική μορφή και ευελπιστεί σε μια αγαστή συνεργασία, για το καλό του Απόλλωνα. Ο Αλέκος Αλεξανδρής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου είχε - μάλιστα - ευρεία συζήτηση για το μέλλον της ομάδας μας, με τον μεγαλομέτοχο κ. Παναγιώτη Μαντζανά».