Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζει το αήττητο η Αναγένννηση: Αρτεμησιακός - Μαντούδι 0-4


Συνεχίζει το αήττητο η ομάδα της Αναγέννησης Μαντουδίου, αφού στην 9η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας – Βόρειος Όμιλος, επιβλήθηκε εκτός έδρας του Αρτεμησιακού με 4-0.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ο Αρτεμησιακός μέσω του Γιώργου Βασιλόπουλου τίμησε με τιμητική πλακέτα τον επι χρόνια πρώην τερματοφύλακα της ομάδας και σημερινό της Αναγέννησης Μαντουδίου Αντώνη Παναγιωτόπουλο. Επίσης ο Μανώλης Φατσής εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του έδωσε και εκείνος συμβολικό δώρο.

Η πρώτη καλή στιγμή ήλθε στο 4΄για την ομάδα του Κώστα Ζηγογιάννη με τον Μαναρίτσα να τροφοδοτεί τον Τσούπρο που σούταρε στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω απο το κάθετο των γηπεδούχων.  

Επίσης στο 6΄ ο Μπόνος σούταρε δυνατά και ο Νάτσιος εύστοχα απομάκρυνε.  Ο ίδιος ποδοσφαιριστής  στο 20΄  εκτέλεσε φάουλ με τον Νάτσιο να αποκρούει σε πρώτο χρόνο και σε δεύτερο να μπλοκάρει σταθερά σε σουτ του Μαναρίτσα.

Στη συνέχεια ο Στεφανίδης στο 22΄ σούταρε με τον πορτιέρε του Αρτεμησιακού να μπλοκάρει με αστάθεια στην αρχή αλλά σταθερά αμέσως μετά.


Στο 30΄ ο Αργύρης Στεργίου κλέβει την μπάλα και δεν δυσκολεύεται απο αριστερή θέση να βρεί τα δίχτυα του Νάτσιο και να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδειξαν την ανωτερότητά τους γρήγορα, αφού στο 49΄ ο Στεργίου βρήκε με σουτ το κεφάλι του Τάσου Μαναρίτσα που δεν δυσκολεύτηκε να βρεί τα δίχτυα του Νάτσιου και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, 0-2.

Τα τέρματα της Αναγέννησης έγιναν τρία στο 53΄ μετά απο ωραίο συνδυασμό του Μαναρίτσα και του Βούλγαρη με τελικό προορισμό τον Αργύρη Στεργίου που εύκολα απο κοντά βρήκα στόχο, 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε με πλασέ στο 67΄ ο Στεφανίδης μετα απο ασίστ του Μαναρίτσα.

Η ομάδα των γηπεδούχων έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο 90΄ με τον Γκογκομήτρο να σουτάρει έξω απο την περιοχή λίγο πάνω απο το οριζόντιο του Παναγιωτόπουλου, που σήμερα δεν δυσκολεύτηκε και πολύ απο την πρώην ομάδα του.


Αρτεμησιακός (Χρ. Ανέστης):

Νάτσιος, Βαλμάς, Παπαδιώτης, Παπανδρέου, Ανέστης, Σαντής, Στραφιώτης (46΄ Μηνάς λτ -  62΄ Σουρίλας λτ), Φατσής, Χατζηαθανασίου (57΄ Βασιλικώτης)



Αναγέννηση Μαντουδίου (Κ. Ζηγογιάννης):

Παναγιωτόπουλος, Βούλγαρης (73΄ Καντζούρας), Τσιβίκας (85΄ Νικολάου), Τσικτσίρης,  Δασκαλόπουλος, Τσούπρος, Μπόνος (70΄ Γαβριήλ), Στεφανίδης, Μαναρίτσας (70΄ Σταμούλος), Γοργομάτης, Στεργίου


Διαιτησία: Παπακυριάκος (Ακριώτης – Γεωργαράς)