Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

"Επτάσφαιρος" και σκαρφάλωσε δεύτερος, Απόλλων Ερέτριας - Λήλας Βασιλικού 7-0


Σε παράσταση παραγωγικότητας μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Λήλα ο Απόλλων ο οποίος στην Ερέτρια φιλοδώρησε τον αντίπαλο του με επτά γκολ.

Ότι κι έκαναν οι παίκτες του Δ. Βαλκάνου  έπιανε σε αντίθεση με εκείνους του Τ. Ταυταρίδη που εκτός από την ευάλωτη άμυνα είχαν ευκαιρίες που μπορούσαν να μετριάσουν  την έκταση του σκορ.

Ο χορός των γκολ άρχισε μόλις στο 4' μετά από ωραία προσπάθεια του Λάζρι από δεξιά ο Τόρα με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Αγραφιώτη για πρώτη φορά.

Στο 14' η άμυνα των γηπεδούχων αισθάνθηκε για τα  καλά τον κίνδυνο όμως το δυνατό σουτ του Μολέ έφυγε λίγο αόυτ από το δεξί δοκάρι του Μίχου.

Στο 24΄ήρθε το 2-0 όταν ο Τρεγκάι σέρβιρε στον Κανάνι και ο τελευταίος βρήκε για  δεύτερη φορά δίχτυα.

Στο 26' ο Μπαιμπάκης πλάσαρε σε κενό τέρμα όμως οι αμυντικοί του Απόλλωνα έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Στο 32΄ο Μολές εξαπέλυσε μια φωτοβολίδα η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι του Μίχου και στην επαναφορά το πλασε του Αναγνώστου το εξουδετέρωσε πάνω στην γραμμή ο γκολκήπερ του Απόλλωνα.

Στο 35' ήρθε ένα αστείο γκολ  μετά από διώξιμο του Αγραφιώτη η μπάλα βρήκε τον Λάζρι και κατέληξε στα δίχτυα(3-0).

Στο 38 νέα ευκαιρία για τον Λήλα με του σουτ του Παπίλα να βρίσκει το δοκάρι και να βγαίνει άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλων πέτυχε το τέταρτο του γκολ, συγκεκριμένα στο 50'ο Τόρα σούταρε κι ενώ η μπάλα είχε πορεία προς την εστία κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα πετυχαίνοντας έτσι το 11ο γκολ ξεφεύγοντας στην λίστα των σκόρερ.

Από εκεί και μετά ο Δ.Βαλκάνος έβγαλε τους Τόρα και Λάζρι για λόγους προφύλαξης όμως η φούρια και κυρίως η ευστοχία των Ερετριανών συνεχίστηκε.

Στο 70' σέντρα του κεφάτου νεοεισελθόντα Συκκά από αριστερά ο Ρούσσος με τακουνάκι έκανε το

5-0,στο 74΄τριπλή μεγάλη ευκαιρία του Λήλα με Μπαιπάκη, Αλεξίου και Παναγιώτου και  στο 76'πάλι σουτ του Μπαιμπάκη κόντραρε και βγήκε κόρνερ, για να γίνει το 6-0 στο 84' από πάσα  του Κανάνι στον Μέτσιο και ο τελευταίος να χριστεί σκόρερ.

Για να κλείσει το επτάσφαιρο στο 90'με τον Κανάνι να πυροβολεί για τελευταία φορά στο ματς.

Σίγουρα πολύ ανώτερη η ομάδα του Απόλλωνα όμως ο Λήλας που βρέθηκε με δύο μόνο αναπληρωματικούς στο γήπεδο  δικαιούται να ομιλεί για επίτευξη ενός η και περισσοτέρων γκολ.

Δεν είχε πρόβλημα η  διαιτητική τριάδα των Ντούρα, Νέγρη και Παππά.

Απόλλων Ερέτριας (Δ. Βαλκάνος): Μίχος, Καρλατήρας Μ (64'Μπασινάς) Βελαέτης, Καρλατήρας Λ, Κανάνι,, Βέσελι, Τρεγκαι (32'λ.τ Μορφούλης), Λάζρι (58'Συκάς), Τόρα (58'Κιάμης), Αντζέλι 46'Μέτσιο), Ρούσσος.



Λήλας (Τ. Ταυταρίδης): Αγραφιώτης, Μπενέτος (71'Κάβουρας), Τσολάκος (46'Φτούλης), Μολές, Κουσερής, Τζαφέρος, Παπίλας, Παναγιώτου, Αλεξίου, Μπαιμπάκης, Αναγνώστου.





ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ