Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πήρε το ντέρμπι και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση, Χαλκίδα - Μακρυκάπα 1-0

 


Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι η Χαλκίδα νίκησε με 1-0 την Μακρυκάπα στο Στάδιο μένοντας μόνη πρώτη στην βαθμολογία.

Το ματς αφού είχε περάσει από σαράντα κύματα λόγω των αναβολών διεξήχθη κάτω από τσουχτερό κρύο και υπό  τα βλέμματα 300 και πλέον φιλάθλων.

Η ομάδα του Δ.Λύκου εμφανώς καλύτερη στα πρώτα 25 λεπτά έδειξε τα δόντια της με κύριο πρωταγωνιστή τον Καραχάλιο.

Στο 10' το πλασέ του αφού κόντραρε βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στο 18' νέο πλασέ του έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Κηρόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η μέτρια εικόνα του αγώνα συνεχίστηκε με την Χαλκίδα στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Κηρόπουλου να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν αέρα στα πανιά τους στο πρόσωπο πάλι του Καραχάλιου που μπαίνοντας στο 52' στην περιοχή πλάσαρε εύστοχα τον Κηρόπουλο κάνοντας το 1-0.

Η συνέχεια είχε τους γηπεδούχους να ελέγχουν το ματς και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει και στο 2-0 στο 72΄όταν η κεφαλιά του Τσολάκου Ι του Αθ. βρήκε τον Κηρόπουλο σε ετοιμότητα ,στο 79' πλασέ του Λούκα πάλι ο Κηρόπουλος είπε όχι και στις καθυστερήσεις το πλασέ του Ζουλιώτη κόντραρε στους αμυντικούς και πέρασε κόρνερ.

Καλύτερη η Χαλκίδα απέναντι σε μια ακίνδυνη Μακρυκάπα που δεν δικαιολόγησε ούτε στο ελάχιστο την βαθμολογική της θέση.


Η διαιτησία των Κασομούλη, Δάλλα και Ιωάννου πολύ καλή .


ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δ.Λύκος):Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Τσολάκος Ι του Κ., Γεωργίου, Τσολάκος Ι του Αθ,Σπυράκης (87' Χαλιώτης), Τρεπεκλής (75'Λούκας), Καραχάλιος (75' Σπανός),Γκιόκας, Ζαχαριάς (87' Ζουλιώτης), Μαστροκώστας (70' Θωμάς).



ΜΑΚΡΥΚΠΑ (Βαγγ.Ζέρβας): Κηρόπουλος, Πασάι, Μπαλαμπάνης (65' Κικίδης), Γκρινιάρης, Μπατζελής, Μαστροκώστας (78' Κούκα), Γκίκας, Λούρος, Γκάβαλης (78'Λειβαδίτης), Σίδερης (54' Κωνσταντάκας), Μήτρου.