Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πεντάστερος και 2ος ο Απόλλων Ερέτριας 5-0 το Αυλωνάρι


Πεντάστερος και 2ος πλέον στον βαθμολογικό πίνακα ο Απόλλων Ερέτριας που επικράτησε του Αυλωναρίου με 5-0 το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό γήπεδο Ερέτριας.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά από έξι εβδομάδες (λόγω εορτών, κακοκαιρίας και covid) οι γηπεδούχοι συνέχισαν από εκεί που είχαν σταματήσει και μπορεί να μην ήταν τόσο εντυπωσιακοί όσο δείχνει το τελικό σκορ αλλά σίγουρα ήταν συνεπείς, αποτελεσματικοί και έφτασαν σε μία δίκαιη επικράτηση.

Από την άλλη το Αυλωνάρι προσπάθησε αρκετά, έμεινε μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 55' σημείο που δέχθηκε το 2ο γκολ αλλά μετά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο και έφυγε από την Ερέτρια με μία βαριά ήττα.

Μόλις στο 5' ο Κανάνι εκτέλεσε φάουλ και ο Γκ. Τόρα με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το προσπάθησε να απαντήσει στο 23' σε απευθείας φάουλ του Τσιάκου που πέρασε λίγο άουτ.

Στο 55' σε μία πολύπλοκη φάση μέσα στην περιοχή του Αυλωναρίου ο Τόρα έκανε το 2-0 (διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για οφσάιντ).

Στο 72' ο νεοαποκτηθείς Ρουμπής σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω στην τελευταία ουσιαστικά ευκαιρία για το Αυλωνάρι να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Στο 73' ο Κανάνι έστρωσε στον Νίκο Σταματάκο που επέστρεψε πριν λίγες μέρες στα πάτρια εδάφη και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.

Στο 82' ο Τόρα με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 4-0 πετυχαίνοντας το 3ο προσωπικό γκολ και στο 88 ο Κανάνι με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος έκανε  το τελικό 5-0. 


Διαιτησία: Πόγκας, Κελεπούρης - Μαρίνος.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δ. Βαλκάνος): Μίχος, Μ. Καρλατήρας (65' Μπασινάς), Βελαέτης, Λ. Καρλατήρας, Κανάνι, Βεσέλι (77' Μέτσιο), Τόρα, Ν. Σταματάκος (73' Συκάς), Λάζρι (65' Χιούσκα), Αντζέλι, Ρούσσος (77' Μορφούλης).




ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γ. Τζόκας): Μπασινάς, Ξυράφης, Μπρεγκανάκου, Παππάς (77' Παναγιώτου), Μαστροκώστας (79' Βογιατζής), Μάλλιος, Πόγκας (46' Ρουμπής), Ηλίας, Γλυκός (77' Σολάκου), Τσιάκος, Κρόκος (77' Γκιούλη).