Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Δύστος πυροδότησε τη "Βόμβα" μεγατόνων με την απόκτηση του Κώστα Παπουτσή


Ο Δύστος πριν λίγα λεπτά πυροδότησε τη βόμβα μεγατόνων με την απόκτηση του πολύπειρου Κώστα Παπουτσή που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΑΟ Καρύστου με τον οποίο έλυσε την συνεργασία του.

Σίγουρα πρόκειται για μια σπουδαία προσθήκη για τον ΑΟ Δύστου στην προσπάθεια που κάνει να διεκδικήσει την άνοδο στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας.


Ο Κώστας Παπουτσής γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1979 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τους ερασιτέχνες του ΟΣΦΠ και το 1997 αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Κέρκυρα. Τελικός σταθμός του ήταν ο Παναιτωλικός και το καλοκαίρι του 1999 υπέγραψε στο Αιγάλεω, τον σπουδαιότερο σταθμό της καριέρας του. Έπαιξε εκεί συνεχόμενα 8 χρόνια, μέχρι και το καλοκαίρι του 2007, κατακτώντας έναν τίτλο Β΄Εθνικής (2001), μια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (2003) και μια έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (2004).

Με το Αιγάλεω αγωνίστηκε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ την περίοδο 2004-05. Με την εθνική αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς του 2004.

Συνέχισε την καριέρα του στην Παναχαϊκή (2008 & 2009), την Καλαμάτα, τον Παναιγιάλειο και τον Ιανουάριο του 2011 επέστρεψε στο Αιγάλεω για 6 μήνες, βοηθώντας το στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής.

Το 2011-12 ήταν παίκτης του Μανδραϊκού, αλλά την επόμενη διετία ξαναέπαιξε στο Αιγάλεω, βοηθώντας το να κερδίσει τον τίτλο του 8ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής.

Με εξαίρεση έξι μηνών που αγωνίσθηκε στον Αμπελακιακό Σαλαμίνας, ο Παπουτσής αποτέλεσε και το 2015 στέλεχος του Αιγάλεω, έχοντας αγωνισθεί και σκοράρει με αυτό σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, αλλά και στο τοπικό πρωτάθλημα Αθηνών. Συνέχισε τη σταδιοδρομία του στο Αιγάλεω και την περίοδο 2015 - 16, όπως και την περίοδο 2016 - 2017. Μάλιστα κατάφερε να περάσει στη δεύτερη θέση των αρχιπιστών του συλλόγου, όλων των εποχών ενώ στις 15 Ιανουαρίου 2017 έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών του συλλόγου.

Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΑΟ Καρύστου με μεγάλη επιτυχία βοηθώντας την ομάδα να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία στην οποία έχει πολύ καλή παρουσία.




Η ανακοίνωση του ΑΟ Δύστου:


Νέο μεταγραφικό απόκτημα και μεγάλο μπαμ από την ομάδα του ΑΟ Δύστου

Ο ΑΟ Δύστου ήρθε σε συμφωνία και έδωσε τα χέρια με τον έμπειρο αμυντικό Παπουτσή Κώστα με παραστάσεις από Α Εθνική κατηγορία Ελλάδας

Και τη χρονιά αυτή αγωνιζόταν στην ομάδα της Καρύστου Α τοπικό Ευβοίας.

 Η διοίκηση του ΑΟ Δύστου ο προπονητής της ομάδας μας και οι ποδοσφαιριστές μας καλωσορίζουμε τον έμπειρο αμυντικό δάσκαλο του ποδοσφαίρου στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και πολλές επιτυχίες

Νιώθουμε υπερήφανοι για την συμφωνία με τον Παπουτσή Κώστα και τον ευχαριστούμε που ήθελε να έρθει στην ομάδα μας και να μας βοηθήσει.

Είναι τιμή για όλους μας να έχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στις ομάδες μας 

Κώστα σε ευχαριστούμε θερμά για την τιμή να έρθεις στην οικογένεια μας στο Δύστο.