Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φινάλε με συντριβή στην Λάρισα..ΑΕΛ-Αβαντίδες 4-0

 

Με το βαρύ 4-0 στην πλάτη έκλεισε τις φετεινές της υποχρεώσεις η ομάδα των Αβαντίδων χάνοντας στην Λάρισα απο την τοπική ΑΕΛ.Οι παίκτριες του Κνέζεβιτς χωρίς ενδιαφέρον και μάλλον με το μυαλό τους στις διακοπές δεν προέβαλλαν καμμιά ουσιστική αντίσταση.

Το σκορ άνοιξε στο 10' η Στρουμπέλοβα ενώ η ίδια στο 32' έκανε το 2-0 για τις γηπεδούχες.Στο πρώτο μέρος η ομάδα των Αβαντίδων με κακή εικόνα και σε άμυνα αλλά και σε επίθεση πήρε αυτό που δικαιούτο με αξαίρεση ένα σουτ της Άκσα που απέκρουσε στο 38 η Βλασιάδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι της ΑΕΛ έφτασαν και σε άλλα δύο γκολ,με τις Μούστο και Σεαρά να χρίζονται σκόρερς χαρίζοντας την δεύτερη θέση στην ομάδα τους αφήνοντα τις Χαλκιδέες τρίτες στην βαθμολογία.

Διατητές ήταν οι Κουτρομάνος,Γιοβανής και Κρύος(Καρδίτσας).

ΑΕΛ(Πάνος): Βλασιάδου, Ρήγα, Κοντού, Σωτηριάδη, Νικολαίδου, Παυλοπούλου, Castanon, Γούλα, Strubelova, Musto, Seara, (Καραλεξίου, Τσαραντάνη, Μέλλου, Μούκα.)

Αβαντίδες(Κνέζεβιτς): Γιαννακούλη, Μελισσού,(75'Αργυριάδη), Νεοφύτου(46'Αργυρίου), Μπριασούλη, (65'Ρέινα), Τζαφέρη(60'Γαγαρά), Πλυτά, Κατωπόδι,Άκσα, Μακρή, Κοκοτσάκη, Παχάκη(46'Πρίφτη).