Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κατέθεσαν αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ οι Προπονητές Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.Π.Π.Π.Ε)

 


Κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού κου Αυγενάκη και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταθέσαν αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ  τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.Π.Π.Π.Ε).

Δείτε όλη την αίτηση ακύρωσης:


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ


Κατατέθηκε την 13-5-2022 ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.Π.Π.Π.Ε) κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αριθμός πρωτοκόλλου κατάθεσης: Ε1057/2022), με την οποία ζητείται η ακύρωση των Πιστοποιητικών επαγγελματικών δικαιωμάτων προπονητών ποδοσφαίρου που χορηγεί η ΕΠΟ σύμφωνα με τις διατάξεις των παραγράφων 4α και 4β του άρθρου 38 του αθλητικού Νόμου 4809/2021 (Νόμου Αυγενάκη).

Στην αίτηση ακύρωσης προβάλλεται ότι οι διατάξεις του αθλητικού Νόμου πλήττουν ουσιωδώς το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των αποφοίτων ΣΕΦΑΑ/ΤΕΦΑΑ/ισότιμης σχολής της αλλοδαπής με ειδίκευση το ποδόσφαιρο στην ελεύθερη πρόσβαση στην αγορά εργασίας και εισάγουν δυσμενή διάκριση εις βάρος νομίμως κατοχυρωμένων επαγγελματιών – μελών του Σωματείου μας νομιμοποιώντας την ΕΠΟ ως τον απόλυτο ρυθμιστή της αγοράς εργασίας των προπονητών ποδοσφαίρου χωρίς καμία ειδική τεκμηρίωση και κατά παράβαση της αρχής της ισότητας. Η δε στήριξη του ΠΣΕΑΑ προς την Π.Ε.Π.Π.Π.Ε. ήταν ουσιαστική.