Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ηρακλής Ψαχνών: Εκλέχθηκε η νέα διοίκηση επικεφαλής της οποίας είναι ο Γιάννης Μπισμπικόπουλος

 


Την Τετάρτη 1 Ιουνίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων στα Ψαχνά έγιναν οι εκλογές του Ηρακλή Ψαχνών και εκλέχθηκε η νέα διοίκηση του Συλλόγου η οποία θα ηγηθεί της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η νέα διοίκηση αποτελείται από τους Ιωάννη Μπισμπικόπουλο (πρόεδρος), Γιώργο Σίδερη, Βασίλη Γκόγκο, Νίκο Γκίκα, Αντώνη Ακριώτη, Πέτρο Μυστριώτη, Ιωάννη Σέγκο, Γιώργο Σέγκο (γενικός αρχηγός), Χρήστο Σίμωση, Αντώνη Γεωργίου, Νίκο Σελεβάκο, Μάριο Πριόνα (αναπληρωματικός), Σταμάτη Ρουσόδημο (αναπληρωματικός).

Ο Ιωάννης Μπισμπικόπουλος αφού αρχικά ρώτησε αν ενδιαφέρετε κάποιος για την θέση του προέδρου στην συνέχεια αποδέχτηκε να ηγηθεί αυτός του ψηφοδελτίου εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι ο Ηρακλή θα βρει τον δρόμο του.

Ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων κ. Ψαθάς που ήταν στην γενική συνέλευση είπε ότι από την θεσμική του θέση θα συμπορευτεί σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Ο  προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τοκπασίδης δήλωσε ικανοποιημένος που ξαναβρίσκεται στον σύλλογο και είναι αισιόδοξος ότι το νέο ξεκίνημα θα στεφθεί με επιτυχία.

Μάλιστα ο σύλλογος κυκλοφόρησε και τα εισιτήρια διαρκείας της νέα σεζόν τα οποία μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας στην τιμή των 60 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό ο Ηρακλής είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Παρασκευά Λάσρι που την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Απόλλων Ερέτριας.