Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

''Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;Το συγχρονο αθλητικό ανέκδοτο''

 

Εν έτει 2022 ζούμε στιγμές απείρου κάλλους,Πολιτεία και ΕΠΟ τρώγονται σαν τα κοκόρια για ψύλλου πήδημα και την πληρώνουν ομάδες που έχοντας να αντιμετωπισουν τόσα ζωτικά προβλήματα γίνονται και μπαλάκι των μεγαλοσχήμονων παραγόντων.

Η όλη ιστορία των τελευταίων ημερών που έβαλε προσωρινά λουκέτο στις ΕΠΣΕ της χώρας πρόκειται για την κορυφή του παγόβουνου των μυριάδων προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα παιχνίδια των βλαχοπροέδρων στις εκλογές της ΕΠΟ έρχεται η Πολιτεία με το περιβόητο αριθμό Μητρώου να προσπαθήσει να τα ελέγξει με την ΕΠΟ να αντιδρά και να κάνει σαφές πως η όλη ευθύνη είναι στην δική της μεριά και όχι στο κράτος.

Ένας ανοιχτός πόλεμος που δεν ξέρει κανείς που θα οδηγήσει με τα Σωματεία ο θεός να τα κάνει ερασιτεχνικά την στιγμή που οι εκάστοτε πρόεδροι των ομάδων αιμορραγούν οικονομικά και ψάχνουν να βρούν λύσεις για να σταθούν με αξιοπρέπεια στις κατηγορίες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Πρόσφατο αρνητικό παράδειγμα η αποχώρηση της Σκεπαστής μιας ομάδας με πολύ καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια δηλώνοντας αδυναμία να συνεχίσει προφανώς  και λόγω οικονομικής δυσπραγίας.

Τα ''ερασιτεχνικά'' σωματεία παίρνοντας τις πρώτες θέσεις στα τοπικά πρωταθλήματα καλούνται αμέσως να παίξουν στην γ' εθνική χρειάζονται μπάτζετ χιλιάδων ευρώ για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις. Αποτέλεσμα αρκετοί να αποχωρούν και είτε να γυρίζουν στο τοπικό είτε να διαλύονται εντελώς.

Για ποιο ελληνικό ποδόσφαιρό μιλάμε εντέλει κύριοι κύριοι της εξουσίας που προκειμένου να κάνετε τα μικροκομματικά ή μικρόπνοα συμφέροντα σας άγετε και φέρετε τις τύχες του σε  άγνωστα και επικίνδυνα λιμάνια: