Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισοπαλία στο Βασιλικό με κερδισμένο τον Απόλλωνα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Λήλα Βασιλικού και τον Απόλλων Ερέτριας που διεξήχθη μπροστά σε 2.000 φίλους του ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Βασιλικού.
Σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το καλό τους πρώτο ημίχρονο παραμένοντας στη δεύτερη θέση.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι με καλή αμυντική διάταξη κατάφεραν να φύγουν από το Βασιλικό με τον βαθμό που τους δίνει το προβάδισμα στο κυνήγι του τίτλου.
Με το καλημέρα η Ερέτρια βρέθηκε κοντά στο γκολ το σουτ όμως του Μώρου δεν βρήκε στόχο.
Ο Λήλας απάντησε στην ευκαιρία στο 4΄ με το σουτ του Καραχάλιου να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Τόρα.
Οι δύο αντίπαλοι παρά την κρισιμότητα του παιχνιδιού είχαν καλό ρυθμό και στο 31΄ ο Λήλας ατύχησε με την εκτέλεση φάουλ του Αγγελάτου Δ. να σταματάει στο δοκάρι του Ε.Τόρα.
Με το Λήλα να πατάει καλύτερα και να ελέγχει το παιχνίδι στο 42΄ ο Ε.Τόρα οριζοντιώθηκε για να διώξει την κεφαλιά του Καραχάλιου που είχε πορεία προς τα δίχτυα.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τον Απόλλων να προσπαθεί να πάρει μέτρα στο γήπεδο.
Στο 65΄ ο επόπτης ακύρωσε το γκολ του Αγραφιώτη ως φάουλ πάνω στο Μπιμπάι από τον Τόρα με τους Ερετριανούς να διαμαρτύρονται έντονα.
Οι γηπεδούχοι βλέποντας τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν βγήκαν μπροστά και στο 71΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το πλασέ του Τσομπάνη να φεύγει δίπλα από τα δοκάρια του Απόλλωνα.
Στα εναπομείναντα λεπτά ο Λήλας δυσκολευόταν να βρει κενούς διαδρόμους προς την εστία της Ερέτριας με τους φιλοξενούμενους ψάχνουν τη δική τους ευκαιρία στην κόντρα.
Σε μία από αυτές στο 86΄ Ρούσσος που είχε περάσει ως αλλαγή πλάσαρε από πλεονεκτική θέση με τη μπάλα να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Μπιμπάι.
Το τελικό σφύριγμα μπορεί μεν να βρήκε ευχαριστημένους τους φιλοξενούμενους όπως είπε όμως και ο Δ.Βαλκάνος απομένουν ακόμη τρεις τελικοί για να αναδείξουν τον πρωταθλητή στην Εύβοια.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Γιώργος Λάμπρου): Μπιμπάι, Τζάβρας, Βρέττος, Καρλατήρας, Παλαιολόγος, Τσολάκος, Γιωρ. Αγγελάτος (88' Κατσίμπρας), Καραχάλιος (68' Σεϊνταράσι), Τσομπάνης, Μαστροκώστας, Δημ. Αγγελάτος (80' Τοουρφέ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Ερ. Τόρα, Μετσανάι, Καρβελάς, Βελαέτης, Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης (80' Ρούσσος), Πολυχρόνης (85' Σμπιλήρης), Αγραφιώτης (74' Τρεγκάι), Γκ. Τόρα, Μώρος (90' Κικίδης).