Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανακοίνωσε την συνεργασία με Κοντογιάννη ο Ταμυναϊκός

Την συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Κοντογιάννη ανακοίνωσε ο Ταμυναϊκός.
Ο πολύπειρος προπονητής θα αναλάβει τα τμήματα Νέων, Παίδων και Τερματοφυλάκων στην ακαδημία και ταυτόχρονα θα είναι και ο προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Η academy tamynaikos ανακοινώνει την συνεργασία της με τον προπονητή UEFA C k UEFA B Παναγιώτη Κοντογιάννη που θα αναλάβει τα τμήματα των Νέων τα τμήματα Παίδων και το τμήμα τερματοφυλάκων.ο κύριος Κοντογιάννης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας Γιώργου Καπουράνη,του υπεύθυνου ακαδημίας Παύλου Βράχα.και του προπονητή της πρώτης ομάδας του Ταμυναικού Γιάννη Καρβέλη. Ο πολύ έμπειρος προπονητής Παναγιώτης Κοντογιάννης έχει διατελέσει προπονητής στις Ακαδημίες: Ληλαντίου, Αιόλου, Αμαρυνθιακού, Αυλωναρίου,και Ολυμπου Γυμνού.Σαν προπονητής τερματοφυλάκων έχει συνεργαστεί με τον Ταμυναικό Αλιβερίου (Γ εθνική),Α Ο Χαλκίς,Α Ο Κύμης (Γ εθνική).
Επίσης τα τμήματα από Κ5 έως και Κ11 αναλαμβάνουν οι Γιάννης Παγώνης και Κώστα Καρατζάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 Η academy tamynaikos ανακοινώνει την συνεργασία με τους ταλαντούχους προπονητές Γιάννη Παγώνη OYEFA C,Και τον Κώστα Καρατζά Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.Οι δύο νεαροί προπονητές θα αναλάβουν τα τμήματα από Κ5 έως Κ11.