Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επιστροφή της ΑΕ Ιστιαίας με νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Παρελθόν για την ΑΕ Ιστιαίας αποτελεί πλέον ο Γιάννης Αναγνώστου, μιας και παρέδωσε «βιβλία και σφραγίδες» σε ανθρώπους της πόλης για να «τρέξουν» την ομάδα.
Όπως αποκλειστικά  γράψαμε πριν λίγες ημέρες, ο Γιάννης Αναγνώστου  θέλησε να μην συμμετέχει σε καμιά θέση στην ομάδα της Ιστιαίας και έτσι  ανέλαβε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αποτελούν οι:

Δήμος Τσελίκας (Πρόεδρος)
Χασανδρινός Κώστας (Αντιπρόεδρος)
Κατσαντώνης Λευτέρης (Γεν. Γραμματέας)
Καραμουζάς Γιάννης (Ταμίας)
Λιάκος Γιώργος (Γεν. Αρχηγός)
Μπέμπελος Γιάννης (Δημοσίων Σχέσεων)
Κουρταλής Σπύρος (Έφορος)

Όπως μας είπε στέλεχος του νέου ΔΣ της ΑΕ Ιστιαίας, η ομάδα θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣΕ και η συμμετοχή θα δηλωθεί αύριο Δευτέρα ή την Τρίτη το αργότερο.
Το νέο ΔΣ έχει παραλάβει σφραγίδα και βιβλία εδώ και περίπου 10 ημέρες και πρώτος στόχος είναι να κάνει μία καλή παρουσία στο Β΄ Τοπικό, στηριγμένη σε παιδιά της Ιστιαίας που θα αγωνισθούν «για το χωριό τους». Η Ακαδημία της ομάδας έχει  ήδη παιδιά που θα στελεχώσουν το νέο ρόστερ της ομάδας, το οποίο θα συμπληρωθεί και από γνωστούς ποδοσφαιριστές.
Ακόμα δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για όλα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, όπως και για το ποιος θα είναι ο προπονητής.
Φυσικά έδρα  της ομάδας  θα είναι το γήπεδο της Ιστιαίας.
Θα σας ενημερώσουμε με περισσότερα στοιχεία τις επόμενες ημέρες.