Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 7 Απριλίου 2019: Νίκη γοήτρου για τον Απόλλωνα Ερέτριας έριξε στο τοπικό (2-0) την Κόρινθο

Έβγαλε χαρακτήρα ο Απόλλωνας Ερέτριας και πέτυχε μια νίκη γοήτρου επί της Κορίνθου την οποία έριξε στο τοπικό με σκορ 2-0 στο Ενωσιακό
Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα ο οποίος παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε με αποκορύφωμα την έλλειψη γηπέδου στάθηκε αξιοπρεπώς στη γ΄ εθνική.
.Στο 10 ΄ ο Κόντος πέτυχε το 1-0 αν και αμυντικός βρέθηκε σε θέση βολής
.Στο 78' ήρθε και το δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Μώρο ο οποίος χώθηκε στην άμυνα της αντίπαλης ομάδας και  εκτέλεσε εύστοχα.
 Ο κόουτς Βαλκάνος δοκίμασε πολλούς νέους παίκτες οι οποίοι άφησαν  καλές εντυπώσεις βάζοντας τα θεμέλια για την ερχόμενη σαιζόν εκεί όπου ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί στην Α΄κατηγορία της Εύβοιας.
Παράλληλα η Κόρινθος μαζί με την Χαλκίδα και τον Απόλλωνα Ερέτριας είναι από χθες στο τοπικό με την τέταρτη θέση να προσπαθούν να αποφύγουν ούτε λίγο ούτε πολύ 5 ομάδες
(Χαραυγιακός,Καλλιθέα,Θύελλα Καμαρίου,Άγιοι Ανάργυροι και Άγιος Ιερόθεος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ : Ναβροζίδης (87′ Μητακίδης), Τσίγκας, Ζαχαρόπουλος, Κόντος (85′ Πετράκης), Μπαλόζι, Καλοχωρίδης, Σεόλ, Αντζέλι, Μώρος (88′ Τρεγκάι), Τόρα, Κορακιανίτης (85′ Κικίδης).

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μαλιαρίτσης, Καραγιάννης, Ντόκο, Βαρδακώστας (80′ Λαδένογλου), Βελέντζας, Νέδος, Τσακυργιάννης (30′ Γάλας), Σίδερης, Μαναριώτης, Ράπτης, Κατσούκης.