Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άνετη νίκη ο Αρης Αγ.Ιωάννη 4-0 την Κύμη


Άνετη νίκη πέτυχε η ομάδα του Άρη Αγίου Ιωάννη νικώντας την Κύμη με 4-0 σε ένα παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Λουκά (λόγω αποκατάστασης των ζημιών από την κακοκαιρία στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη).
Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο Α' ημίχρονο που πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματα ενώ στο Β' ημίχρονο έκαναν νωρίς το 4-0 και είχαν και 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κουϊμτζίδης που πέτυχε και τα 4 γκολ αλλά ήταν μέσα σε όλες σχεδόν τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ κακοί στο Α' μέρος αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων βγήκαν στη επίθεση, είχαν δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 9' όταν ο Κουϊμτζίδης πέρασε και τον Βάχλα και από πλάγια έκανε το 1-0.
Ο ίδιος παίκτης είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 4' και στο 11' χωρίς να τα καταφέρει, αλλά στο 22' έκανε το 2-0 και στο 27' με πλασέ από κοντά το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 47' ο Κουϊμτζίδης έστειλε την μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα της Κύμης 4-0 κάνοντας "καρέ", από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν είχαν 2 δοκάρια με τους Ρέτσα και Τούμπανο και έχασαν πέναλτι με τον Ρέτσα στο 70' το οποίο απέκρουσε ο Αντώνενας.
Οι γηπεδούχοι στην κόντρα επίθεση είχαν 2-3 καλές στιγμές αλλά το 4-0 παρέμεινε έως το τέλος.
Στο 75' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Θεοδωρακόπουλος για εξύβριση.

Διαιτησία: Κοτταρά, Ντούρας - Πασχαλίδης

Αρης Αγ.Ιωάννη: Αντώνενας, Μακρύγιαννης (46' Στουραϊτης), Ποδαράς, Θεοδωρακόπουλος, Μπιμπίκας (46' Μπράχο), Καρατζάς, Φωτιάς, Πάσχος (88' Νικολάου), Κουϊμτζίδης, Πρωτόπαπας, Πανοβασίλης.


Κύμη: Βάχλας (46' Καλαμισαράκης), Μπαλάρας, Σταμκόπουλος, Κωνσταντίνου, Γεωργίου (46' Τούμπανος), Πόγκας, Ρέτσας, Κωτσής, Ντέντια, Γέραλης, Λίλα (46' Καράπας).