Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕΚ Νέου Πύργου - Ακράτητος Κεχριών 4 - 1

Αν και όλοι πιστεύαμε πως ο αγώνας ΑΕΚ Νέου Πύργου – Ακράτητος Κεχριών δεν θα πραγματοποιούνταν, τελικά η ομάδα των Κεχριών κατέβητε στο γήπεδο και  το παιχνίδι έγινε κανονικά.
Μάλιστα υπήρξε καθυστέρηση 40 λεπτών περίπου, μη την ομάδα των φιλοξενούμενων να δίνει τη συγκατάθεσή της να πραγματοποιηθεί, μιας και υπήρξε πρόβλημα να βρεθεί γιατρός.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και εύκολα όπως δείχνει και το αποτέλεσμα  πήραν τη νίκη με σκορ 4-1.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς  τέρματα, με τους γηπεδούχους βα χάνουνε ευκαιρίες.
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τον Αλεξίου στο 46΄  να κάνει το 1-0.

Ο Γιάννης Ντέντης ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Νέου Πύργου στο 65΄, 2-0 και ο Ι. Κερασιώτης στο 71΄ έδωσε κεφάλι στους γηπεδούχους 3-0.
Η ΑΕΚ Νέου Πύργου «κλείδωσε» το αποτέλεσμα στο 83΄ και πάλι με τον Γιάννη Ντέντη, 4-1.
Η ομάδα των Κεχριών κατάφερε να μειώσει στο 85΄ με τον Αχματιώτη, 4-1 που ήταν και το σκορ του αγώνα.
Να επισημάνουμε πως η ΑΕΚ Νέου Πύργου έπαιξε στη βασική της εντεκάδα με δύο 14χρονους από τις Ακαδημίες της, τον Βασίλη Χριστοδούλου και τον τερματοφύλακα Νίκο Κανέλο, δίνοντας έτσι ευκαιρία και σε νέα ταλέντα να έχουν χρόνο στο γήπεδο.


ΑΕΚ Νέου Πύργου:
Κανέλος, Μπιαμής (57΄ Καραβάς), Κυπραίος, Τζιντοντάι (46΄ Αλεξίου), Μακαντάσης, Κερασιώτης Ι, Ντέντης, παπαδιώτης, Κερασιώτης Δ, Παπαθανασίου, Χριστοδούλου (46΄ Καραβας)

Ακράτητος Κεχριών:
Γιαννιός Ε, Αχματιώτης, Λιάσκος (75΄ Νάνος), Τσαμουρας, Χατζηπέρης, Δούκας Χ, Σκοπελίτης (72΄ Αλεξίου), Δούκας Ι-Λ, Γιαννιός Ι (14΄ Χαιρόπουλος), Σκαραμαγκος, Χατζηκωνσταντίνου

Διαιτητές: Ρέτσας  - (Δούκας-Μπακατσέλος)

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί